Antenaplugged

Dobre vibracije Jure Stublića i Nene Belana rasplesale publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antenaplugged koncert karizmatičnog Jure Stublića i splitskog glazbenika Nene Belana duboko će ostati u sjećanju brojnim zaljubljenicima u glazbu ovog dvojca koji je sinoć rasplesao stotine raspjevanih fanova

Na drugom od tri ovogodišnja koncerta Antene Zagreb u Green Gold Clubu Jura Stublić i grupa Filma odsvirali su i otpjevali najveće hitove koji su nas vratili u 80-te, vječni mladić – Jura nevjerojatnom je energijom publiku oduševljavao kako pjesmom tako i porukama i dosjetkama, a u maniri najvećih zajedno s bendom u nekoliko je navrata otplesao i zanimljivu rock koreografiju.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Donosimo popis velikih koncerata koji će se održati na dan zaljubljenih - Valentinovo

'Hvala Vam divni ljudi da na večerašnjem druženju, drago mi Vas je bilo vidjeti i pjevati s Vama večeras. Drago mi je da uz mene večeras nastupa i moj dragi prijatelj Neno Belan i grupa Fiumensi', zahvalio je i najavio kolegu Jura Stublić koji je i ovog puta ostao vjeran marami na glavi i sunčanim naočalama koje su mu kroz godine postale zaštitni znak kad je styling u pitanju.

Neno Belan i Fiumensi stotine su rasplesanih gostiju oduševljavali iz pjesme u pjesmu, a dobre vibracije i pozitivna energija s jučerašnjeg Antenaplugged koncerta dugo će ostati u sjećanju svima koji su bili dio ove glazbene poslastice.

'Veliki sam fan Jure Stublića i grupe Film. Odrasla sam uz njihove hitove i zaista sam uživala na Antenaplugged-u koji se pokazao kao izvrstan koncept. Na kraju sam se koncerta imala prilike i fotografirati s legendom Stublićem i zasigurno će mi ovaj koncert ostati dugo u sjećanju!', izjavila je manekenka Anita Dujić.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene