Večer u Mastersu

DJ zvijezde Tijana T i Radio Slave na terasi Mastersa

PR PR Foto: PR

Raspoloženi za svirku te potpomognuti Felverom, Tijana i Matt donose u Masters hrpu nove muzike i dobrih vibracija.

Vrijeme u kojem živimo nije baš povoljno za druženje uz ples, pa tako ni za dovođenje zvučnih DJ imena. Ipak, na terasi kluba Masters u petak, 1. listopada od 19 sati zasvirat će dvije velike međunarodne zvijezde - Tijana T i Radio Slave. Oboje su se u posljednje vrijeme vratili nastupima diljem svijeta, a nakon nedavnog zajedničkog nastupa u vrtu kultnog berlinskog Berghaina, dolaze i u Masters, i to na program Stereo terasa u organizaciji doajena domaće scene Felvera, začetnika popularnog Stereotipa.

PR PR Foto: PR

Iako je vjerovala da će postati profesorica, njezin intenzivni doživljaj glazbe i života, kao i široki glazbeni ukus, doveo je Beograđanku Tijanu Todorović u sam vrh svjetske techno scene. Njezin fatalni stil kojim dominira acid uz primjese electra, housea, breakbeata i synth rocka priskrbio joj je svirke na svim kontinentima, u posljednje vrijeme prorijeđene zbog svima poznatih razloga.

„Vjerujem da je jako bitno da ljudi ne zaborave vrijednosti koje donose ples, muzika i druženje. To je jako bitno i iscjeljujuće iskustvo, posebno nakon ovolike globalne traume i neprestanog straha kojim smo zatrpani. Muzika je oduvijek imala tu čudesnu ujedinjujuću moć. Eto, na kraju dana, ova situacija je donijela da još jasnije sa sobom definiram zašto se bavim ovim poslom. Zato što vjerujem da je važno“, ističe Tijana uoči zagrebačkog nastupa.

Radio Slave, pravim imenom Matt Edwards, rođeni je Londonac s adresom u Berlinu gdje u normalnim vremenima ima rezidenciju u Berghainu. U pandemijskim vremenima posvetio se još više produkciji i remiksiranju, izbacujući nebrojene stvari iz svog studija za vlastiti Rekids i druge etikete.

„Scena će se definitivno oporaviti, ali mnogi kolege i prijatelji su zauvijek napustili ovaj posao. Ja sam ovo vrijeme iskoristio za produkciju i rad u studiju nakon dugogodišnjeg fokusa na nastupe. Imam toliko sjajne nove glazbe, uključujući i neke potpuno nove produkcije koje ću testirati pred zagrebačkom publikom“, otkriva Radio Slave.

PR PR Foto: PR

Raspoloženi za svirku te potpomognuti Felverom, Tijana i Matt donose u Masters hrpu nove muzike i dobrih vibracija. „Voljela bih da ovog petka bude i bolje od prošlogodišnje čarobne i nestvarno dobre večeri u Mastersu. Drago mi je da zajedno radimo Felver, Matt i ja, jer smo privatno kao neka proširena obitelj na relaciji Hrvatska – Njemačka - Srbija. To je dovoljno da se i svi oko nas osjećaju familijarno i udobno“, zaključuje Tijana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene