Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetski jet set u Istri! Sunney James - suprug svjetskog top modela Doutzen Kroes najavljuje nezaboravan provod!


Poreč Rise Up upisuje se na kartu najzanimljivijih glazbenih događanja ovog ljeta. U lipanjskom vikendu od 06. do 08.06. turistička zajednica i grad Poreč najavljuju svjetske DJ zvijezde Sunnerya Jamesa i Ryana Marciana. Sunnery James - suprug jedne od najpoznatijih manekenki današnjice Doutzen Kroes u Istri je boravio nekoliko puta a za ovoljetni nastup najavljuje nezaboravnu zabavu.

Vezani članci Slika nije dostupna Prate svaki njezin korak na odmoru! Slika nije dostupna Ljepotica koju je nemoguće ne zamijetiti!

'Obožavam Hrvatsku. Prekrasna zemlja, jedna od najljepših u Europi po mom mišljenju. Slobodne trenutke koje sam proveo ovdje zauvijek ću pamtiti. Veliki sam fan Vaše zemlje!' Za Vas pripremamo nezaboravnu zabavu u Poreču!'– izjavio je DJ Sunnery James.

Rick Ross dolazi na Zrće - koncert skoro raspordan!

Trodnevni višeosjetilni spektakl Poreč Rise Up najbolja je pozivnica za uvod u ovogodišnje ljeto! U tri dana Istra će biti glazbeni epicentar a Sunnery James i Ryan Marciano nastupaju u subotu 07. lipnja. Ovaj zanimljivi DJ dvojac u potpunosti utjelovljuju plesnu glazbu, to su dvije značajne ličnosti s jednim ciljem: što bolja zabava. Kao DJ dvojac oni su jednostavno neodoljivi. U svibnju 2008. izdali su svoj prvi single Pina. Mjesec dana kasnije, Sunnery i Ryan objavili su klubski hit Lift U up s Melvin Reese i Greed'n Pride. Nekoliko remixa i originalnih produkcija su na putu, a repertoar raste iz tjedan u tjedan. Tu su stalno i novi projekti a najbolje za ova nizozemski DJ dvojac tek dolazi!

Među prvim potvrđenim izvođačima ovogodišnjeg Poreč Rise Up-a američki je glazbenik svjetske slave Shaggy s 12 izdanih albuma, brojnim nagradama i nominacijama te rasprodanim koncertima diljem svijeta. Uz njega tu su i nastupi Jidaxa i Tare Mc’Donald te Kirila Djaikovskog, međunarodno priznatog makednoskog glazbenika i skladatelja.

Poreč Rise Up smješten je na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu. Zato je ovo događaj koji ne smijete propustiti, jer Poreč vas čeka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook