Tulum do jutra

Dj zvijezde Sunnery James i Ryan Marciano u Poreču

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svjetski jet set u Istri! Sunney James - suprug svjetskog top modela Doutzen Kroes najavljuje nezaboravan provod!

Poreč Rise Up upisuje se na kartu najzanimljivijih glazbenih događanja ovog ljeta. U lipanjskom vikendu od 06. do 08.06. turistička zajednica i grad Poreč najavljuju svjetske DJ zvijezde Sunnerya Jamesa i Ryana Marciana. Sunnery James - suprug jedne od najpoznatijih manekenki današnjice Doutzen Kroes u Istri je boravio nekoliko puta a za ovoljetni nastup najavljuje nezaboravnu zabavu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zanosna plavuša Prate svaki njezin korak na odmoru!

'Obožavam Hrvatsku. Prekrasna zemlja, jedna od najljepših u Europi po mom mišljenju. Slobodne trenutke koje sam proveo ovdje zauvijek ću pamtiti. Veliki sam fan Vaše zemlje!' Za Vas pripremamo nezaboravnu zabavu u Poreču!'– izjavio je DJ Sunnery James.

Rick Ross dolazi na Zrće - koncert skoro raspordan!

Trodnevni višeosjetilni spektakl Poreč Rise Up najbolja je pozivnica za uvod u ovogodišnje ljeto! U tri dana Istra će biti glazbeni epicentar a Sunnery James i Ryan Marciano nastupaju u subotu 07. lipnja. Ovaj zanimljivi DJ dvojac u potpunosti utjelovljuju plesnu glazbu, to su dvije značajne ličnosti s jednim ciljem: što bolja zabava. Kao DJ dvojac oni su jednostavno neodoljivi. U svibnju 2008. izdali su svoj prvi single Pina. Mjesec dana kasnije, Sunnery i Ryan objavili su klubski hit Lift U up s Melvin Reese i Greed'n Pride. Nekoliko remixa i originalnih produkcija su na putu, a repertoar raste iz tjedan u tjedan. Tu su stalno i novi projekti a najbolje za ova nizozemski DJ dvojac tek dolazi!

Među prvim potvrđenim izvođačima ovogodišnjeg Poreč Rise Up-a američki je glazbenik svjetske slave Shaggy s 12 izdanih albuma, brojnim nagradama i nominacijama te rasprodanim koncertima diljem svijeta. Uz njega tu su i nastupi Jidaxa i Tare Mc’Donald te Kirila Djaikovskog, međunarodno priznatog makednoskog glazbenika i skladatelja.

Poreč Rise Up smješten je na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu. Zato je ovo događaj koji ne smijete propustiti, jer Poreč vas čeka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene