Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve posjetitelje koji će se 2. srpnja na Trgu kralja Tomislava okupiti na koncertu Luke Šulića i Stjepana Hausera, očekuje after party odmah nakon koncerta.


Kako bi slavlje pete obljetnice uspješne karijere 2CELLOS na zagrebačkom Trgu kralja trajalo i nakon koncerta, pobrinut će se DJ-evi Phat Phillie i Bizzo Bodega.

Vezani članci Lu Jakelić Podsjetnik na legendarnog Olivera i izvedba koja kao da je svima u ovo čudno vrijeme baš potrebna! Slika nije dostupna Zucchero i Oliver Dragojević posebni gosti na koncertu 2CELLOS-a u Zagrebu!

Sve posjetitelje koji će se 2. srpnja okupiti na koncertu i uživati u više od devedeset minuta energične izvedbe Luke Šulića i Stjepana Hausera, očekuje after party na otvorenome koji će se održati također na Trgu kralja Tomislava i to odmah nakon koncerta, s početkom oko 23:15 sati i trajat će do 1 sat iza ponoći.

Dugoočekivani 2CELLOS koncert počinje u 21:30 sati, a tijekom koncerta će im se na pozornici pridružiti posebni glazbeni gosti, talijanska zvijezda Zucchero i neponovljivi Oliver Dragojević.
Publiku će od 21 sat zagrijavati talijanski glazbenik The Leading Guy.

Luka i Stjepan su tijekom pet godina imali čast i priliku surađivati s mnogim glazbenim zvijezdama. Bit će ovo savršena prilika da zajedno s Zuccherom prvi put odsviraju pjesmu “Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)”, objavljenu na albumu “IN2ITION” (2012.) koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi.

Stjepan Hauser je s Oliverom Dragojevićem objavio album “Noć nek tiho svira” i održao niz koncerata.

A što su glazbene zvijezde pripremile za ovaj ekskluzivni slavljenički koncert povodom pete obljetnice karijere 2CELLOS, provjerite u subotu na Tomislavcu. Ulaz je slobodan!

Ovo je prvi veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon četiri godine. Bit će to savršena prilika da uživate u njihovim energičnim izvedbama jer se sljedeći veliki koncert očekuje tek nakon objave četvrtog studijskog albuma na kojem će se posvetiti filmskoj glazbi. Album su već počeli snimati i to u Londonu, s jednim od najboljih svjetskih orkestara, Londonskim simfonijskim orkestrom.

Koncert na Tomislavcu će biti ujedno i zadnji nastup 2CELLOS na aktualnoj svjetskoj turneji. Poklanjaju ga 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.

Zagreb Classic je dio Zagrebačkog kulturnog ljeta (ZgKUL) koji i ove godine od lipnja do rujna nudi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada.

Više na: https://www.facebook.com/events/1713051565578444/