Studio LIVE Session

Ekskluzivan nastup hrvatskog kralja mash-upa zagrijao atmosferu naših domova

DJ Indy otvorio je Studio Live Sessions koje donosimo u suradnji s A1 DJ Indy otvorio je Studio Live Sessions koje donosimo u suradnji s A1 Foto: Nova Studio

Jedan od najpoznatijih klupskih imena DJ Indy otvorio je sezonu Studio LIVE Sessiona odnosno zabavu kod kuće uz vrhunske DJ-je koje vam donosimo u suradnji s A1 Hrvatska.

Za sjajnu atmosferu MASH UP Party time live streama pobrinuo se DJ Indy je prepoznatljiv po svojim jedinstvenim mash-up setovima u kojima uspješno kombinira naizgled nespojive žanrove i zbog kojih inače nema slobodnog vikenda.

U Studio LIVE Sessionu koji vam donose DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska imali ste ga priliku slušati ovaj petak od 21 do 23h.

DJ Indy se kroz posljednjih 15 godina prometnuo u jedno od vodećih imena na urbanoj klupskoj sceni, kako u Zagrebu, tako i šire. Kad se tek na početku svoje punoljetnosti počeo baviti DJ-ingom bio je specijaliziran za hip hop i R&B, da bi kroz godine iskustva i stotine odrađenih gaža proširio spektar glazbe koja se može čuti u njegovim setovima.

Indy je danas redoviti gost najpopularnijih zagrebačkih klubova kao što su Katran, Hangar, Gallery, Johann Franck, Opera, Tvornica Kulture i klub Klub. Uz to, ljeta provodi na vodećem hip hop festivalu u regiji, Fresh Islandu na plaži Zrće te kao gost DJ u brojnim klubovima na Jadranu. Inozemnu karijeru započeo je prije više godina s povremenim gostovanjima u Sloveniji i Mađarskoj, a danas je redoviti mjesečni gost u atraktivnim švicarskim i njemačkim klubovima. Uz to, član je i poznatog internacionalnog DJ kolektiva Picasso Punk.

Najbolji party je kod kuće uz Studio LIVE Session

Trenutno nismo u mogućnosti plesati uz njegove setove u omiljenim klubovima ili festivalima, ali zato ste to mogli učiniti kod kuće uz live stream mash-up od 21 do 23 sata ovdje odnosno na A1 YouTube kanalu. S obzirom na njegovu reputaciju, sigurni smo da je ugrijao atmosferu bilo ste bili kod kuće sami ili s ukućanima. Svakako preporučamo da virtualno pozovete na idući party i prijatelje, jer iako ste razdvojeni, ništa vas ne sprječava da partijate skupa.

Mash-up glazbene poslastice očekuju vas svaki petak. Za tjedan dana kočnice možete otpustiti uz DJ-icu Reu čiji je mjesečni kalendar bukiran mjesecima unaprijed i teško je naći slobodan termin.

Subotom vas očekuje nešto drugačija zabava. Club nights koje vam u vaš dom donose DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska baziraju se više na techno i house glazbi sa specijalnim vizualnim iznenađenjima za koje je zadužen Ivan Marušić Klif, majstor svjetlećih instalacija i digitalne multimedije. Već sutra svoje će vrhunske sposobnosti miksanja pokazati DJ Ilija Rudman koji je cijelo desetljeće prisutan na hrvatskoj underground sceni i jedan je od najboljih hrvatskih producenata.

U live dj sessionu petkom komentirajte, šaljite pozdrave i svakako podijelite zabavu sa svojim prijateljima iako fizički ne mogu biti s vama.

Najbolji partiji događaju se doma! Vidimo se!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene