Pogledajte galeriju!

DJ Fedde Le Grand oduševio publiku u Revelinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fedde Le Grand došao je svojim privatnim avionom u Dubrovnik te oduševio fanove u Culture Clubu Revelin!

Najuspješniji nizozemski DJ i producent Fedde Le Grand gostovao je sinoć u Culture Clubu Revelin. Brojni obožavatelji nisu propustili priliku još jednom uživo biti na nastupu jednog od najboljih svjetskih DJ-eva. Nije ni čudo da je Culture Club Revelin bio prepun, a atmosfera bila odlična. Fedde Le Grand uzdrmao je svojim hitovima cijeli klub, a publika je skakala veći dio koncerta osjećajući povezanost sa Feddeom koji pokazao izuzetnu komunikaciju sa svojim fanovima.

>> Za Maju zabava ovo ljeto ne prestaje, evo kako se zabavljala u Dubrovniku!

Pogledaj i ovo showbuzz 14. kolovoza Fedde Le Grand nastupa u Revelinu!

Fedde Le Grand s veselom ekipom došao je svojim privatnim avionom u Dubrovnik te pozvao svoje obožavatelje na nastup još na pisti.

Culture Club Revelin bio je pun do ranih jutarnjih sati, a cijela ekipa Fedde Le Granda ostala je plesati s publikom. Srdačni Nizozemac, odlično raspoložen, imao je vremena za mnoge fanove koji su se htjeli slikati s njim.

Prije same svirke probao je prvi dubrovački party coctail Hot Duel Mix napravljen specijalno za DU-EL Fest koji ga je zaintrigirao osvježavajućim okusom dalmatinskih agruma te veselo pitao ekipu Culture Cluba Revelin: 'Kad ćete napravit LeGrande Mix Coctail?' Kako je izgledalo njegovo gostovanje u Dubrovniku, pogledajte u galeriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene