STUDIO LIVE SESSION

DJ Em Bee uživo: Zagrijavao vas je za Snoop Dogga, a sada je napravio vrući party u vašem domu

DJ Em Bee zatvara Mash up party time u Studio Live Session-u koji vam donosimo u suradnji s A1 DJ Em Bee zatvara Mash up party time u Studio Live Session-u koji vam donosimo u suradnji s A1 Foto: Nova Studio

Mash-up glazbene poslastice koje smo vam donosili u suradnji s A1 Hrvatska svaki petak zatvorio je DJ Em Bee, mnogima poznat s vrhunskih R'N'B Confusion partyja.

A sada vam je pružio onaj najbolji - party kod vas doma. Nakon Alda Morra vratili smo se r'n'b groovu. Ovaj petak se za sjajnu atmosferu u našem programu petkom MASH UP Party time kojeg strimamo uživo pobrinuo DJ Em Bee.

Pogledaj i ovo DJ Aldo Morro rasplesat će vas večeras u Studio LIVE Sessionu Multimedijalni artist Ekskluzivan nastup: DJ Aldo Morro sve nas rasplesao i donio dašak ljetnih vrući noći i avantura

Nadamo se da niste propustili njegov set ovog petka od 21 do 23h u Studio LIVE Sessionu koji vam donose DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska.

 

Marko Bezjak je dugogodišnji glazbeni urednik na Radio Samoboru i voditelj emisije "Base show". Resident je RNB Confusion-a, najpoznatijeg zagrebačkog klubskog programa, a petnaest godina karijere omogućilo mu je bezbroj angažmana na raznim događanjima. Poseban stil kojim spaja različite vrste glazbe učinio ga je jedan je od najtraženijih DJ-eva u cijeloj Hrvatskoj. Posebna čast mu je bila kada je 2013. nastupio kao warm up DJ za poznatog repera Snoop Dogga, u sklopu Fresh Island festivala.

Najbolji party je kod kuće uz Studio LIVE Session

Trenutno nismo u mogućnosti plesati uz njegove setove u omiljenim klubovima ili festivalima, ali zato smo to mogli činiti kod kuće uz live stream mash-up od 21 do 23 sata ovdje, odnosno na A1 Hrvatska YouTube kanalu. Stoga ne sumnjamo da vas je rasplesao i podsjetio na ljetne večeri, klubove na otvorenom i dobru atmosferu uz koktel u ruci. Svakako preporučamo da virtualno pozovete na party i prijatelje, jer iako ste razdvojeni, ništa vas ne sprječava da partijate skupa i kujete planove za ljeto. Do tada uživajte doma uz Studio LIVE Session.

Subotom vas očekuje nešto drugačija zabava. Club nights koje vam u vaš dom donose DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska baziraju se više na techno i house glazbi koju vam donose legende elektronske scene koje su svoje dugogodišnje karijere gradili i izvan granica Lijepe Naše. Mnogi su čekali njegov nastup, a sada su i dočekali. U subotu će vas svojim setom počastiti Felver, utemeljitelj klupske scene u Hrvatskoj kakvu poznajete danas.

Ako ste koji nastup propustili pogledajte ga na službenoj stranici Studio LIVE Sessiona na kojoj osim svih prošlih nastupa možete pogledati i saznati sve o našim DJ-ima.

U Studio LIVE Sessionu petkom komentirajte, šaljite pozdrave i svakako podijelite zabavu sa svojim prijateljima iako fizički ne mogu biti s vama.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene