U samom srcu Splita

Discotheque Riva poklanja doček 2013.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U samom srcu Splita, na platou nadomak Rive u ovo blagdansko vrijeme svojim se zanimljivim programom na listi željenih novogodišnjih dočeka istaknuo InBox bar, spreman da u 2013. Splićane i njihove goste uvede u što boljem raspoloženju!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Odbrojavanje je počelo Sve je spremno za treću po redu Discotheque Riva

Na atraktivnoj nezaobilaznoj lokaciji splitskog nadhodnika koji plijeni pozornost kako maštovitim modernim uređenjem tako i smještajem nadomak gradske luke odakle puca najljepši pogled na otoke, smjestio se InBox bar - novo mjesto za izlazak u gradu Splitu.

Upravo na tom novouređenom platou, ispred InBox bara Discotheque Riva će dodatno rasplamsati mediteranski temperament besplatnim novogodišnjim dočekom na otvorenom u ritmu fantastične plesne glazbe.

>> Discotheque Riva osigurao ludu zabavu za cijeli Split!

Očekuje vas glazbeni program: Studio 54, disko hitovi iz 70-tih & 80-tih za koji će se pobrinuti Big R iz Novog Sada koji će ujedno odraditi 4-satni set, dok će se za profinjeni house zvuk pobrinuti domaća provjerena Acilectro ekipa; Pille, Lushi i Feta.

Big R se već 16 godina bavi elektronskom glazbom, što kroz rezidencije u klubovima poput Ritmo Latino u Novom Sadu i Maximusa u Kotoru, što kao izvršni producent Dance Arene na EXIT festivalu. Nastupao je kao podrška velikim DJ zvijezdama poput Axwella, Fedde Le Granda, Martin Solveiga, Stevea Angela ili Sebastiana Ingrossa.

>> Dvodnevna disko manija osvaja Split!

Domaći producenti Acilectro etikete i uzdanici splitskog elektronskog zvuka Pille, Lushi i Feta dobro su poznati plesno orijentiranoj publici i nije upitno da ćemo se pod njihovim vodstvom svi jednako dobro zabavljati.

Osim za Novu Godinu, Discotheque Riva i InBox bar pozivaju sve vas željne dobre zabave i za Badnjak, gdje će se osim Božića, slaviti i rođendan rezident DJ-a Discoteque Rive Pille-a.

Posjetitelje očekuje Acilectro ekipa za pultom, piće dobrodošlice, finger food i obilje poklona tijekom cijele večeri.
Novogodišnji besplatni party u režiji Discoteque Rive u slučaju lošeg vremena premješta se preuređeni zatvoreni interijer InBox bara, u kojem će se novogodišnje slavlje nastaviti i u ranim jutarnjim satima. Svi ste pozvani, dočekajmo Novu Godinu u što većem broju, veseli, nasmijani i rasplesani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene