Supertalent

Zagrebačka špica okupila bivše i buduće 'Supertalente'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Subotnja zagrebačka špica okupila je brojne talente koji su se došli prijaviti na najpopularniji svjetski show Supertalent.

Naime, zlatnu gljivu ''Supertalenta'' koja se mogla pronaći u samom centru Zagreba, pritisnuli su mnogi znatiželjni prolaznici koji su na taj način aktivirali atraktivne točke bivših superfinalista showa.

Pogledaj i ovo Liberty Barros, Supertalent Horor u Supertalentu! Ovu jezivu 15-godišnjakinju čudotvorno je izliječio njezin talent kojim sada tjera strah u kosti: "Najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad!"

Prisjetili smo se tako atraktivnosti točaka talentirane Eve Požar Kardum koja je u drugoj sezoni Supertalenta oduševila sa svojim hula hoopom. Pridružio joj se i Flamenco band, odnosno Nina Ćorić i Goran Žgerac na gitari kao i izvrsna plesna skupina ''Plesni punktovi Zagreb'' koji su bili superfinalisti treće sezone showa.

NEĆETE VJEROVATI svojim očima, ali on to uistinu radi

Svi zainteresirani dobili su jedinstvenu priliku uživati u nastupima talentiranih bivših superfinalista Supertalenta, ali i na licu mjesta prijaviti se u novu sezonu hit svjetskog showa.

Osim direktnih prijava na subotnjoj zagrebačkoj špici, svi zainteresirani prijaviti se mogu putem prijavnice na novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 801 802 (Cijena:3,75 kn/poziv fix. i 5,05kn kn/poziv s mob.).

*Služba za korisnike od 09-17 sati na: 016388161 ili na korisnik@silverlines.info /

Organizator usluge: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB: 75399377119 /

Tehnička podrška: NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558, Tel: 01 6388 160

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene