Za Tošu

Dionicu maratona u čast Toši Proeskom otrčao je i voditelj Dalibor Petko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jutros u 6:05 sati sa stadiona NK Sloga krenuo je počasni maraton u spomen na Tošu Proeskog. Šestu godinu za redom maratonci trče od Nove Gradiške, pa sve do Kruševa u Makedoniji, gdje će stići 16.10.

Jutarnja kiša nije pokvarila odlično raspoloženje koje je vladalo uoči samog starta maratona, a maratonce je ove godine ispratio dogradonačelnik Nove Gradiške Dario Ban. Jednu dionicu maratona u čast Toši Proeskom ove godine otrčao je i voditelj Dalibor Petko, kojemu je ovo druga godina da sudjeluje u maratonu.

Pogledaj i ovo Toše Proeski zauvijek tvoji, potpisujemo! Neprežaljeni Toše Proeski slavio bi 43. rođendan, a ove njegove riječi najbolje opisuju kakav je bio: "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim..."

>> Ostala u šoku: Tony Cetinski pjevao u njenom dnevnom boravku

'Bilo je nevjerojatno iskustvo, takva neka pozitivna energija vlada među maratoncima. Čast mi je što sam nakratko bio dio njihove ekipe. Oni su pravi heroji, jer trče više od tisuću kolmetara. Moje sudjelovanje bilo je skromno i u okviru mogućnosti, ali je od srca. Na ovaj način želio sam odati počast čovjeku koji u mom sjećanju ima posebno mjesto, neprežaljenom Toši Proeskom',  izjavio je nakon otrčane dionice Dalibor Petko.

Ispred novogradiške Elektrotehničke škole prije tri godine postavljena je spomen ploča Toši, a upravo su se jutros tamo mnogobrojni fanovi i direktorica Hit Recordsa Kristina Krajna uz polaganje vijenaca i paljenje svijeća prisjetili Toše Proeskog.

Tošine riječi koje nas prate i nakon punih šest godina kako ga nema ˝Volim Vas sve˝ na svoj način pokazuju koliko je veliko srce imao ovaj skromni mladić kojega su svi itekako voljeli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene