Mladi i talentirani Dino Petrić predstavlja novu pjesmu i glazbeni spot sniman u Zagrebu.

Galerija


''Previše sam tvoj" naziv je nove pjesme mladog pjevača Dine Petrića, kojeg glazba privlači od malih nogu.

Vezani članci Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Poslušajte naslovnu pjesmu nove hit serije "Drugo ime ljubavi" grupe Vigor! Slika nije dostupna PREMIJERA Filip Dizdar predstavio novu pjesmu: 'Melodiju nosim već jako dugo sa sobom'

Autor teksta pjesme je Fayo, autor glazbe i aranžmana Dragan Brnas Fudo. Spot je sniman u Zagrebu, a njegov je autor snimatelj Dinko Pasini.

Dino Petrić (Foto: PR)
Dino Petrić (Foto: PR) Foto: PR

Pjesma govori o prekinutom odnosu dvoje ljudi, a zbog čega je jedan od njih ostao u toj prošlosti zbog koje ne može ići dalje jer je još dio njegova života.

 

 

Ljubav prema glazbi i talent Dino pokazuje već sa 7 godina, kada je naučio svirati gitaru i nastupio na školskom koncertu u dvorani "Petar Hektorović" na Hvaru. Kasnije je postao solist u školskom zboru mladih. Pred kraj osnovne škole osniva svoj prvi bend s kojim nastupa naredne 4 godine. 2011. godine osvaja prvo mjesto na festivalu "Love Story" u Splitu, a da je iznimno predan i nadaren izvođač, širokoj hrvatskoj javnosti je pokazao u jednom televizijskom showu, gdje je dogurao do zavidnog polufinala.

“Što je tako daleko i naizgled nedostižno. Ne znači da ne postoji iskrena snažna volja i želja da se to i ostvari“, poručuje Dino.

Šira publika odlično ga je prihvatila i zavoljela zbog njegove skromnosti, jednostavnosti, i osim dobrog glasa pokazao je da prenosi dušu kroz pjesmu.