Mladi i talentirani Dino Petrić predstavlja novu pjesmu i glazbeni spot sniman u Zagrebu.

Galerija Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić (Foto: PR) +1 Dino Petrić (Foto: PR)

''Previše sam tvoj" naziv je nove pjesme mladog pjevača Dine Petrića, kojeg glazba privlači od malih nogu.

Vezani članci Mavi kan - 12 Nakon diskografskog mirovanja grupa Mavi kan vratila se s novom pjesmom s nadolazećeg albuma Slika nije dostupna Pripremite se - Danijela vam donosi Cappuccino!

Autor teksta pjesme je Fayo, autor glazbe i aranžmana Dragan Brnas Fudo. Spot je sniman u Zagrebu, a njegov je autor snimatelj Dinko Pasini.

Dino Petrić (Foto: PR) Dino Petrić (Foto: PR) Foto: PR

Pjesma govori o prekinutom odnosu dvoje ljudi, a zbog čega je jedan od njih ostao u toj prošlosti zbog koje ne može ići dalje jer je još dio njegova života.

 

 

Ljubav prema glazbi i talent Dino pokazuje već sa 7 godina, kada je naučio svirati gitaru i nastupio na školskom koncertu u dvorani "Petar Hektorović" na Hvaru. Kasnije je postao solist u školskom zboru mladih. Pred kraj osnovne škole osniva svoj prvi bend s kojim nastupa naredne 4 godine. 2011. godine osvaja prvo mjesto na festivalu "Love Story" u Splitu, a da je iznimno predan i nadaren izvođač, širokoj hrvatskoj javnosti je pokazao u jednom televizijskom showu, gdje je dogurao do zavidnog polufinala.

“Što je tako daleko i naizgled nedostižno. Ne znači da ne postoji iskrena snažna volja i želja da se to i ostvari“, poručuje Dino.

Šira publika odlično ga je prihvatila i zavoljela zbog njegove skromnosti, jednostavnosti, i osim dobrog glasa pokazao je da prenosi dušu kroz pjesmu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju