hotel nacional

Promovija novog albuma Dine Merlina u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najvećih zvijezda regije, Dino Merlin, napokon ce nastupiti u Dubrovniku.

Novi ce album, “Hotel Nacional”, trećeg dana 2015. godine, promovirati u Culture Clubu Revelin. Tako će i dubrovačka publika konačno biti dijelom glazbene karavane koju pamtimo po nekoliko spektakularnih koncerata na sarajevskom Koševu, kao i u nekim od najljepših koncertnih prostora u Hrvatskoj kao sto su Arene u Zagrebu, Puli, Splitu i Osijeku.

VIDEO Legendarni pjevač sasvim otvoreno: 'Ovaj posao je malo prokletstvo'

Karijeru Dine Merlina obilježile su pjesme uz koje su rasle generacije, ali i koje su pečat proteklog vremena i slika svih naših radosti, ljubavi, strahova i tuga.

Podsjetimo, Dino Merlin je sarajevski glazbenik koji je na glazbenoj sceni više od dvadeset i pet godina i uvijek je u vrhu popularnosti.

Nekadašnji lider grupe Merlin, samostalnu je karijeru započeo početkom devedesetih godina i od tada bilježi pet izuzetno uspješnih studijskih albuma, live album i nekoliko kompilacija, a tri puta je nastupio i na Eurosongu.

Surađivao je i sa nekim od najvećih imena domaće scene kao što su Zdravko Čolić, Goran Bregović, Nina Badrić, a sa Ivanom Banfić i singlom „Godinama“ dugo vremena nije silazio sa vrhova top ljestvica.

Dobitnik je više nagrada i priznanja kao što su „Davorin“, „Porin“, „Hrvatski Radijski Festival“ i

„Priznanje za humanost“ ¬ međunarodna nagrada dodijeljena 2013. godine. Njegovi koncerti poseban su događaj, pamte se oni veliki u pulskoj Areni i na stadionu Koševo gdje je pjevao pred više od 60 000 obožavatelja, a za vjerovati je da će i u posebnom ambijentu Culture Cluba Revelin napraviti scensko - glazbenu bajku kakvu vec mjesecima, promovirajuci novi album, priređuje na koncertima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene