Dal' on zna

PREMIJERA Novi singl Davida Temelkova iznikao iz potresa u Skopju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Premijerno vam donosimo novi hit makedonskog slavuja.

Makedonski glazbeni pjevač, zavodljivog glasa i stasa David Temelkov koji je u kratkom roku pjesmama ˝Bila je bolja˝ i ˝Dišem za nas˝ očarao i osvojio regionalnu glazbenu scenu, posljednje je vrijeme proveo u studiju radeći na novim skladbama.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić ''Samo sam rekla, kaj?'' Najluđe zaruke poznatih Hrvata: Od slonova na Tajlandu, preko Maldiva do javnih prosidbi pred publikom!

Jedna od njih, naslova ‘Dal’ on zna’ nalazi se pred vama. Nova Davidova pjesma doslovno je nastala u potresu. Naime dok se nalazio u studiju producenta Valentina Skenderovskog snimajući novu pjesmu, Skopje je zadesio niz manjih potresa, koji su u nekoliko navrata prekinuli snimanje. Nastala situacija, koja nije bila ni malo bezazlena, na kraju ipak nije omela ekipu da snimanje uspješno privedu kraju, i da uvjereni smo, nastane još jedna regionalna uspješnica.

‘Dal’ on zna’ je malo drugačija od mojih prethodnih pjesama. Mislim kako će se svaki muškarac prepoznati u tekstu, jer je svatko od nas ponekad posumnjao sam u sebe, te se zapitao dal’ on zna da te ljubi ko ja, kao što glasi i sam refren.

Ovoga puta pjesmu smo snimili u Makedoniji, te sam radio sa ljudima koji su mi jako dragi, I koji su ostavili trag u makedonskoj glazbi. Tekst je napisao Ognen Nedelkovski, koji iza sebe ima puno autorskih hitova, kao što su ‘Tajno moja’ ili ‘Dan za nas’…, a meni je velika čast što upravo Ognen stoji iza mene, i dio je našeg tima, naše obitelji. Valentino Skenderovski, je čovjek s kojim sam nedavno počeo surađivati. On je osoba koja diše glazbu umjesto zraka, a to je ono što ga čini posebnim i najboljim producentom u Makedoniji.

Nadam se kako će se pjesma svidjeti mojoj publici, jer to je zaista moja najveća želja.’, zaključio je David. Kako smo i spomenuli pjesma ˝Dal’ on zna˝, stiže nam od uspješne autorske ekipe Ognena Nedelkovskog, autora teksta, dok odličan aranžman i produkciju potpisuje Valentino Skenderovski, jedan od najboljih producenata u Makedoniji. Sam David i ovoga je puta, kao I u slučaju pjesme 'Dišem za nas', autor glazbe.

'Drago mi je da sam dio nove pjesme, te se nadam da će ovaj moj tekst, otpjevan tako maestralno, biti moja ulazna vrata na hrvatsku glazbenu scenu, koju jako volim, od svojih najranijih godina. David je izuzetno talentiran pjevač, ali se sve više ističe i kao zanimljiv skladatelj. Nadam se kako će pjesma 'Dal' on zna', postati veliki hit. Svakako bih skrenuo pažnju na odličan aranžman Valentina Skenderovskog.', kazao je ovom prigodom Ognen Nedelkovski.

'Davida sam za prvi put zapazio tijekom showa X factor, te mogu slobodno reći kako se radi o izuzetno talentiranom pjevaču, glazbeno obrazovanom, koji je upotpunosti spreman da u svoje ruke uzme sve izazove koji ga čekaju. On je čovjek koji teži perfekciji i mogu reći kako je to jedan od razloga zašto želim raditi sa njim. Nova pjesma Davidovo je djelo, za koje sam sa zadovoljstvom napravio aranžman, te sam preuzeo ulogu čovjeka koji će završno oblikovati pjesmu. Za svakoga ima mjesta ispod ovog sunca, a Davidovo mjesto je već odavno označeno.', istaknuo je Valentino Skenderovski..
Sudeći prema prvim komentarima, pred nama je potencijalni regionalni hit, koji će vas zasigurno ostaviti bez daha.

Za novu pjesmu David je snimio i video spot u Univerzalnoj Sali u Skopju, pri čemu se posebno zahvalio tamošnjim djelatnicima, koji su se zaista potrudili da sve prođe u najboljem redu. Svoje povjerenje oko spota David je ovoga puta dao produkciji Moonlight iz Makedonije, predvođenu redateljem Dimitrijem Seizovom Dikijem, koji je sa zadovoljstvom prihvatio suradnju sa Davidom.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene