Svjetski DJ

David Morales gostuje u clubu Groove

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a, poznat i kao jedan od omiljenih gostiju domaćih ljetnih klupskih destinacija, ovaj put zasvirat će u nešto drugačijem ambijentu.

Groove club i zagrebačka optika Stepinac predstavljaju pravu poslasticu za sve ljubitelje dobrog house zvuka - legendarnog DJ Davida Moralesa. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Novo zabavno putovanje: Green Gold Club u novom ruhu

Muškarci koji su potpuno zaludili Hrvatice!

Američki DJ i producent, dobitnik glazbene nagrade Grammy, tvorac brojnih klupskih hitova na koje su zabavljale i zaljubljivale razne generacije te čovjek koji je rado viđeni gost ponajboljih svjetskih klubova, 1.2.2014. zasvirat će u nešto intimnijoj atmosferi zagrebačkog Groove cluba u samom centru Zagreba.

"The Place To Be" za sve one koji znaju uživati u kvalitetnim noćnim izlascima i dobroj glazbi, Groove se vrlo brzo nametnuo kao vrlo atraktivna clubbing destinacija, a vjernost svojih gostiju ove je sezone odlučio nagraditi brojnim stranim gostovanjima i atraktivnim imena. Upravo zato ne propustite ovaj glazbeni spektakl, koji vas očekuje prvog dana veljače.

Broj ulaznica je limitiran, a svoju možete nabaviti po cijeni od 99 kuna u pretprodaji u prostorijama kluba u Petrinjskoj 4. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na službenim Facebook stranicama kluba.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene