Nevidljive stope

Daria Hodnik: Došlo je vrijeme za novu pjesmu koja će oduzeti dah

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zarazan osmijeh i izvanredan vokal odlike su ove sjajne glazbenice!

Poznata kao osoba koja uz bok stoji najvećim hrvatskim pa i regionalnim zvijezdama, Daria Hodnik, jedna od naših najpoznatijih pratećih vokala, prošle je godine započela svoju samostalnu karijeru.

Pogledaj i ovo Daria Hodnik premijera Daria Hodnik predstavlja novu autorsku pjesmu "Sjenka" koja je pomak prema modernijem i svježijem zvuku

Najveću podršku da se okuša i kao glavni solista, dobila je upravo od svojih kolega, s kojima dugo godina surađuje, snimajući zajedno s njima u studiju ili nastupajući diljem regije na velikim pozornicama.
Bilo bi zaista nepravedno prema publici da jedan ovakav vokal ostane samo u pozadini poznatih izvođača, jer s takvim dugogodišnjim iskustvom i završenom Muzičkom akademijom, Daria ima sve što treba. 

Daria Hodmar predstavlja debitantski singl 'Iza tvojih riječi'

Nakon prvog singla 'Iza tvojih riječi', koji je predstavila tijekom prošle godine, a koji je izazvao val pozitivnih komentara i reakcija, došlo je vrijeme za novu pjesmu. Radi se o pjesmi 'Nevidljive stope', autora glazbe i aranžmana Dragana Brnasa, koji zajedno sa Predragom Martinjakom potpisuje i tekst. 

Baš kao i na prvoj pjesmi, Daria je oko sebe okupila profesionalnu ekipu glazbenika, a tako su na ovoj svoj trag ostavili Dado Marinković, Goran Delač, Miroslav Lesić, Dragan Brnas, ali i Igor Ivanović na mixu i masteringu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene