Cvijet u kosi

'Pristajem na sve' - pogledajte novi spot

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izvrsna Daria Hodnik nedavno je predstavila novi singl, pjesmu "Pristajem na sve" za koju tekst potpisuje Darko Bakić, a glazbu Bakić i Marijan Brkić.

Producent je Miroslav Lesić Lesique, a osim u Hrvatskoj, pjesma je imala i regionalnu premijeru u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji.

Pogledaj i ovo Daria Hodnik premijera spota Daria Hodnik objavila svoju prvu kantautorsku pjesmu "Srce od stakla" na kojoj je radila sa suprugom

Spot za pjesmu "Pristajem na sve" snimao je u zagrebačkom klubu Booze And Blues, Darijin prijatelj, redatelj Tomislav Pović, u produkciji Tonfilma.

O samom snimanju, Daria je rekla: "Prvi put surađujem s Tomislavom Povićem, kojega u stvari poznajem dugi niz godina, ali evo, po prvi puta u suradnji nas je spojio autor pjesme Darko Bakić, i na tome sam mu neizmjerno zahvalna. Pović je veliki profesionalac i odmah je imao jasnu viziju spota i cijeloga vizualnog identiteta pjesme, kojime smo iznimno zadovoljni. U spotu su glazbenici koji su i svirali samu pjesmu, tako da mi je drago da sam stala bok uz bok s Dadom Marinkovićem, Miroslavom Lesićem i Alenom Svetopetrićem. Dočarali smo pravu atmosferu "live svirke" i jedva čekam da pjesmu zaista i zasviramo, kako smo u samome spotu i zamislili. Cjelokupan imidž i cvijet u kosi, svojevrstan je homagge mojoj omiljenoj pjevačici Billie Holiday." .
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene