Glazbenica Danijela Martinović vježbama u paru sa sportskim trenerom Marijem Anićem Kremićem pokazala je zavidnu sportsku formu i odličan izgled u novom broju besplatnog mjesečnika ZG SPORT!


U rubrici Vježbajte s Marijem mladi sportski trener iz projekta Pokreni se ugostio je Danijelu, a čitatelji će vježbe imati priliku i samostalno isprobati u vlastitom domu.

Vezani članci Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović u emotivnoj objavi objasnila zašto više ne može bez jedne stvari: "Uvijek bih bila izrezana, prikazana na pogrešan način" Slika nije dostupna Danijela i zbor 'Kikići' snimili pjesmu u spot za 'Think Pink'!

'Odlično sam se zabavila ali i natrenirala snimajući vježbe za ZG SPORT. Iako je ljeto završilo peporučujem svima da se aktivno bave vježbanjem. Ove vježbe su zanimljive i pakticirati ću ih u paru. Inače, sport je moja svakodnevnica, redovno vježbam jogu ali se i nastojim što više kretati!',  izjavila je glazbenica Danijela Martinović.

Nakon ljetne stanke novi broj zanimljivog besplatnog mjesečnika donosi brojne sportske teme poput dolaska KHL-a u Zagreb, vaterpola, rukometa i nogometa, ali i zanimljive sportske razgovore te aktualne lifestyle teme. ZG SPORT može se pronaći na svim najvažnijim sportskim događajima u Zagrebu i okolici, vodećim fitness centrima ali i drugim javnim mjestima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook