Za pomoć oboljeloj djeci

Danijela Martinović u akciji 'Think Pink'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Humanitarna akcija „Think Pink“ pokrenuta je kao zajednička inicijativa udruge Krijesnica za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima te Danijele Martinović i udruge Dama za poticanje istinskih životnih vrijednosti.

Akcijom se želi upoznati javnost s problemima s kojima se susreću djeca i obitelji djece oboljele od malignih bolesti, pomoći njihovoj lakšoj i bržoj socijalizaciji i povratku svakodnevnom životu te aktivnostima nakon liječenja. Također akcija želi ukazati na važnost pozitivnog stava i optimizma u procesu liječenja i oporavka oboljele djece - THINK PINK!

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

'Ovom akcijom smo željeli usmjeriti ružičasti oblak sreće prema dječici, velikim borcima i herojima koji su, na sreću, dobili svoju veliku životnu bitku s bolešću. Akcija Think Pink je naš poziv prema svima da otvore svoje srca, misle pozitivno i tako šire energiju koja pomaže u liječenju i srca i tijela. I bolesnoj djeci i njihovim obiteljima važna je podrška okoline i njihova pozitiva energija da bi se lakše i uspješnije prošli kroz težak, a često i dugotrajan proces liječenja. A istu tu pomoć i pozitivnu energiju trebaju i nakon što liječenje završi. “, istaknula je Danijela Martinović na predstavljanju akcije Think Pink.

>> Humorom i igrom pomažu mališanima da se bore sa stresom i bolesti

Akcija ima i konkretan financijski cilj, a to je osiguravanje sredstava za rehabilitaciju 30 do 40 djece izliječenih od malignih bolesti u Rehabilitacijskom kampu udruge Krijesnica u Fužinama. Akciju su podržali i hokejaš Medveščaka Saša Martinović te vaterpolisti Mladosti Ivan Pisk i Marko Pavičić.

Novac za organizaciju rehabilitacijskog kampa prikuplja se prodajom knjižice Think Pink s CD-om Danijele Martinović u prodavaonicama dm-a, pozivom na humanitarni telefon 060 66 01 (cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 6,99 kn, a iz mobilne 8,41 kn) i uplatama od strane kompanija i donatora pojedinaca na račun udruge Dama HR70 23400091510580357.

Početak akcije obilježen je otvaranjem jedinstvene izložbe u sklopu izloga trgovina u samom centru grada Zagreba – u Ilici. Tijekom mjeseca lipnja, u izlozima 15ak trgovina na potezu od Trga Bana Jelačića do Frankopanske bit će izloženo dvadesetak fotografija Ive Pervana snimljenih na prošlogodišnjem rehabilitacijskom kampu Udruge Krijesnica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene