Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon ljetnih nastupa i odmora, Danijela Martinović je spremna za nove


poslovne avanture!

Vezani članci Slika nije dostupna Odbacila imidž slatkice - ovo je njezina ženstvena faza! Slika nije dostupna Ima 43, no njezino tijelo je duplo mlađe: Rasplesala cijeli Bundek!

Ovog petka, 26.rujna, dvije godine od svog zadnjeg nastupa u Zagrebu, Danijela Martinović nastupit će na Bundekfestu. Publici će predstaviti svoj aktualni hit singl 'Naivno malo pile' s kojim je nastupila na ovogodišnjem Splitskom festivalu, ali i hitove novijeg datuma, poput pjesama 'Iluzija', 'Brodolom', 'Capuccino', 'Raspašoj', ali i izvesti svoje druge, stare evergreenove poput 'Pleši sa mnom', 'Zovem te ja', 'Neka mi ne svane', 'Ovako ne mogu dalje' i mnoge druge, a na nagovor velikog broja obožavatelja čut ćemo je ponovo u svojoj fenomenalnoj izvedbi pjesme 'Me and Bobby McGee'.

Danijela Martinović i Petar Grašo prekidali su već nekoliko puta, a sada znamo i zašto!

Petar Grašo i Danijela Martinović planiraju potomstvo

'Nastup u srcu Zagreba je uvijek nešto posebno i veselim se druženju sa svojom publikom. Jedva čekam da izvedem svoj aktualni singl 'Naivno malo pile'! Bit će to sjajna večer, a ako me atmosfera ponese, skočit ću u publiku kao Skunk Anansie', obećaje glazebnica.

Poručuje da će svojim energičnim nastupom rasplesati i najtvrdokornije neplesače, a svojim će se fanovima pokazati u najnovijim kreacijama modnog dvojca Arileo

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook