Naivno malo pile

Pokazala zašto je u samom vrhu regionalne glazbene scene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Višemjesečne pripreme i svakodnevne probe ususret Splitskom festivalu isplatile su se splitskoj glazbenoj divi Danijeli Martinović koja je još jednom pokazala zašto je godinama u samom vrhu regionalne glazbene scene.

Moćnom interpretacijom i prekrasnim modnim retro izdanjem, u četiri bajkovite glazbene minute, Danijela nas je odvela u neki drugi svijet, a na Prokurativama ispričala jednu drugačiju priču koju često možemo vidjeti na svjetskim glazbenim pozornicama.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Naivno malo pile nova je pjesma atraktivne glazbenice koja je po prvi puta predstavljena uživo prošlog vikenda na Splitskom festivalu. Iako smo pjesmu imali priliku čuti i prije samog festivala, Danijela je za nastup pripremila malo iznenađenje i predstavila pjesmu u laganijem i mističnijem aranžmanu, a upravo je ta verzija i službena za koju će se uskoro snimiti i videospot.

Danijela Martinović i Petar Grašo prekidali su već nekoliko puta, a sada znamo i zašto!

No, mistično ruho nije dobila samo nova verzija pjesme. Vizualni identitet glazbenice, koja je još jednom pokazala kako je manje više te donijela dašak retro glamoura u jedinstvenoj crnoj haljini modnog dvojca Arileo, koreografija i plesni pokreti četiri atraktivna muška plesača pod vodstvom Alena Sesartića, začarali su splitske Prokurative, a stilska lekcija Danijele Martinović ostavila je mnoge bez teksta.



“Danijela je imala odličan scenski nastup popraćen sjajnim stylingom i koreografijom. Na Prokurative je donijela pravo osvježenje i sviđa mi se smjer koji je izabarala da predstavi svoju pjesmu.“ – izjavio je nakon festivala i Danijeinog nastupa dizajner Juraj Zigman, inače član modnog žirija festivala.

Novi hit Naivno malo pile skladao je Petar Grašo, autori teksta su Petar i Fayo, a aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Veliki poznavatelj domaće glazbe Zlatko Turkalj Turki koji se također osvrnuo na novu pjesmu i Danijelin nastup na Splitskom festivalu.
“Danijela Martinović i njezin tim još od sjajnog nastupa na Eurosongu 1998. godine pokazali su kako se skladano povezuju pjesma, interpretacija i elegancija nastupa. Svojim konceptualnim nastupom, koji uključuju interpretaciju, ples i vizualni dio cijele ekipe na pozornici, Danijela je na splitskom festivalu bila najbolji primjer kako bi izvođači trebali pristupati promociji pjesme.“ – izjavio je poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki te dodaje: “Na taj način najbolje se pokazuje i koliko izvođača poštuje i razmišlja o svojoj publici, ali i koliko drži do glazbene manifestacije na kojoj nastupa. Danijela je predstavila produkcijski modernu plesnu pjesmu koju je pratila efektna koreografija – izjavio je poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene