Iznenađenje u Petrinji - Danijela pronašla novu simpatiju


U Maloj kući u Petrinji okupljaju se mališani s poteškoćama u razvoju. Svakog tjedna imaju svoj disko limač party, na koji je ovog tjedna stigla i ekipa In Magazina u društvu Danijele Martinović.

Vezani članci Serijal Fakap - 1 Pogledajte najurnebesnije trenutke domaćih zvijezda na snimanju hit-emisije, dobro će vas nasmijati! Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!''

Duge Kristinine noge u centru pažnje

'Ovaj ću dan pamtiti zauvijek upravo po posjetu Maloj kući', rekla je Danijela Martinović prepuna dojmova nakon dolaska u Petrinju.

Popularna je pjevačica bila dijelom ovotjednog iznenađenja u režiji voditelja Dalibora Petka, koji je Danijelu doveo u dječju igraonicu na disco limač party. Mališani su joj priznali kako je upravo ona njihova omiljena pjevačica.

Devetnaestogodišnji Marin s Danijelom je zapjevao veliki hit 'Zovem te ja'. Za nagradu je dobio veliki poljubac. 'Imam curu, ali ona neće biti ljubomorna', rekao je razdragani dječak koji je Danijeli poklonio i buket cvijeća.

Omiljenu pjevačicu srdačno su dočekala sva djeca, a posebno je emotivan bio osmijeh malog dječačića na respiratoru, koji je Danijelu dirnuo do suza.

Više pogledajte u video prilogu, a ako i vi želite nekom prirediti iznenađenje pošaljite e-mail na adresu petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook