jazz poslastica

Izvrsni vokalist našeg podrijetla sa stranom adresom jedva čeka nastupiti u Zagrebu, evo što je publici pripremio

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Daniel Caccia će sa svojim triom nastupiti u Tvornici kulture 1. listopada, a otkrio je koliko ga veseli taj nastup.

Ovogodišnje izdanje festivala Jazz.hr pred zagrebačku publiku donosi brojna imena domaće, ali i svjetske scene, a Daniel Caccia s Organ trijom na pozornicu ovog poznatog festivala stiže u petak, 1. listopada.

Pogledaj i ovo Zvonimir Šestak u sklopu jazz.hr-a Zvonimir Šestak Groove Assembly uskoro u Tvornici, publici će predstaviti skladateljski album prvijenac

Izvrsni vokalist hrvatskog podrijetla s internacionalnom adresom, koji je u prestižnom američkom časopisu DownBeat proglašen najboljim mladim pjevačem u 2013. godini jedva čeka nastup u Zagrebu.

"Jako sam uzbuđen što ću biti dijelom najboljeg hrvatskog jazz festivala. Izvest ću poseban program posvećen legendarnom Ivi Robiću. Dođite svi u Tvornicu 1. listopada", napisao je Caccia na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Caccia (@daniel.caccia.official)

Nakon što je osvojio Porin u kategoriji "Jazz album godine" za album na kojem izvodi glazbu Ive Robića u modernim jazz aranžmanima, snimljen sa HGM Jazz Orkestrom 2014. godine, izdaje svoj debitantski solo album "Lifeline", a 2016. godine osvaja i nominaciju prestižne njemačke glazbene nagrade "Echo Jazz" kao pjevač godine. Na Jazz.hr-u će 01. listopada izvesti repertoar upravo s Porinom nagrađenog albuma, kao i još neke jazz skladbe u svojim aranžmanima.

S Caccijom će na pozornici zasvirati i Renato Chicco, Eran Har Even i Heinz Lichius.

Tvornica kulture će u tri dana ugostiti pet izvrsnih koncerata, a osim svirki publiku očekuju jam sessioni u malom pogonu Tvornice kulture. Svaki dan festivala posjetitelji će imati priliku pogledati i izložbu hrvatske umjetnice Neve Baričić u Malom pogonu Tvornice kulture.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene