Svi na Zrće!

Danas počinje DJ MAG SUNRISE FESTIVAL u Papayi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hardwell, jedan od najtraženijih DJ-a svijeta, i šesti prema DJ Mag-u nakon Ultra Europe festivala ponovno nastupa u Papayi! DJ MAG SUNRISE FESTIVAL večeras otvaraju Kim Fai i Roul and Doors.

Središnju festivalsku pozornicu večeras otvaraju Kim Fai i Roul and Doors, a u novaljsku se ljepoticu vraća jedan od najboljih DJ-a današnjice - Hardwell koji je svojim prošlogodišnjim nastupom obilježio cijelu sezonu. Na radost brojih obožavatelja, ovaj se talenitrani DJ vratio, a već ćemo sutra imati priliku čuti što nam je pripremio šesti DJ svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon Ultre Najbolji DJ svijeta DJ Hardwell večeras nastupa u Papayi

HARDWELL je višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ počeo je svoju karijeru sa svega 13 godina. Nedavno je proglašen šestim najboljim DJ-em svijeta u izboru TOP 100 DJ MAG-a. Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminenta klubska mjesta elektronske glazbe. Njegov glazbeni identitet može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim suradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pkrenuo vlastitu radio emisiju Hardwell on Air, a njegov gusti koncertni raspored vodi ga diljem svijeta.

KIM FAI tek se nedavno pojavio na klupskoj sceni i vrlo brzo počeo plijeniti pažnju i podršku velikana kao što su Mark Knight i Funkagenda. Kim je time postavio svoj jedinstveni zvuk koji u kratkom vremenu postaje prepoznat diljem svijeta, a nastupao je na svim velikim eventima kao Tomorrowland, Creamfields, GlobalGathering. Potpisao je i izdaje za poznate izdavačke kuće poput Size Matters te Toolroom Knights.

DJ duo ROUL AND DOORS karijeru započinju 2003. godine. Njihov talenat i jedinstveni zvuk oduševljava diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih. Ovaj DJ duo najpoznatiji je po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i Elements, izdaju za svjetski poznati Defected records.

MAURIZIO NARI I RONNIE MILANI poznaju se još od 1996. godine a svoju glazbenu suradnju započeli su 2003. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugim. Njihov hit Kendo jedan je od najpoznatijih ljetnih hitova posljednjih godina. Njihov singl Atom u svoje su setove, uvrstili najbolji DJ-i današnjice kao SHM i Tiesto. Ovo im je drugi nastup u Papayi, a za prošlogodišnji se tražila karta više.

Program DJ MAG SUNRISE FESTIVALA:
30.07. Kim Fai i Roul and Doors / 31.07. Hardwell / 01.08. Nari i Milani

Karte za DJ MAG Sunrise Festival mogu se kupiti po cijeni od 230 kn za sva tri dana festivala u sustavu Eventima (www.eventim.hr) te na stranici www.papayashop.com.hr gdje se nalaze i sve informacije vezane uz klub Papaya i sezonu 2013.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene