Dan žena uz koncert godine – Zdravko Čolić u Areni Zagreb

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, jer za koncert Zdravka Čolića se uvijek traži ulaznica više!

Apsolutno najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić uz 'Dan žena' održat će veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon nedavne dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je nastupio pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 1 "ne mogu joj zabraniti" Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

Koncertni velemajstor ponovno je dokazao kako je sreća publike i njegova, a na dva rasprodana koncerta u Beogradu po nastupu je pjevao gotovo 4 sata. Uoči zagrebačkog koncerta to znači samo jedno - veličanstveni doček Dana žena u najvećoj zagrebačkoj dvorani uz bogati katalog Čolićevih hitova. 'Gori vatra', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Ti si mi u krvi', 'Glavo luda' ili pak 'Što ti dadoh' i 'Zar se nismo shvatili', uspješnice s novog albuma 'Vatra i barut' samo su neki od bezvremenskih hitova kojima Čolić opravdava status vladara regionalne scene.

Beograd u zanosu - 40.000 ljudi uživalo u vatrenim koncertima Zdravka Čolića!

Koncert u Areni bit će ujedno i šlag na kraju uspješne turneje 'Vatra i barut' koja je započela 8. ožujka 2014., a nazvana je po istoimenom 14. studijskom albumu. U rasprodanim dvoranama od Švedske i Njemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije i Hrvatske, Zdravko Čolić potvrđuje kako je miljenik svih generacija te pokazuje zašto je duže od 40 godina vodeći izvođač u regiji za kojim interes ne slabi.

Čola je poznat po podizanju ljestvice u koncertnim nastupima, a prema količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je još jedno sjajno scensko iskustvo. Koncertni spektakl koji je pred nama, a za koji se na svim dosadašnjim točkama turneje tražila ulaznica više, obećaje i produkcija svjetske klase.

Prvi božićni promo paketi ulaznica u prodaji su do 25. prosinca 2014.. Božićni promo paket uključuje dvije ulaznice na odabranom mjestu na bilo kojoj poziciji u dvorani uz 15% popusta. Svoje ulaznice nabavite putem sustava Eventim!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene