Crna kuća, urnebesni spektakl autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka na poseban je način obilježio je Međunarodni dan žena i pokazao kako povijest ne bi bila ista da nije bilo snažnih i odlučnih pripadnica ljepšeg spola!


Na posebnoj izvedbi posvećenoj ženama, humanitarnom akcijom Žena sam ja prikupljene su donacije za štićenice prihvatilišta za beskućnike Hrvatskog crvenog križa u Zagrebu. Ovu lijepu gestu organizirao je tim Crne kuće u suradnji s najvećom hrvatskom drogerijom Kozmo te brojnim gledateljima dobra srca koji su nesebično dali svoje donacije.

Vezani članci Slika nije dostupna Crna Kuća stiže u Krapinu! Slika nije dostupna Radostan dan u prihvatilištu za beskućnike uz Crnu kuću!

Prihvatilište za beskućnike Hrvatskog crvenog križa u Zagrebu skrbi o 151 štićeniku, od čega je 31 žena i devetero djece. Od prikupljenih sredstava na ovoj posebnoj izvedbi mjuzikla za štićenike će biti osigurani prehrambeni proizvodi, dok je drogerija KOZMO za žene i djecu u prihvatilištu pripremila poseban asortiman s najnužnijim potrepštinama.

„Zahvaljujem timu Crne Kuće i drogeriji KOZMO te svim ljudima dobra srca koji su vom akcijom ste iznimno usrećili naše korisnice kojima je svaka pomoć dobrodošla. Hvala u ime Hrvatskog Crvenog križa što ste nam uljepšali Dan žena!“- izjavio je direktor prihvatilišta za beskućnike Hrvatskog crvenog križa u Zagrebu Zvonko Mlinar.
Na spektakularnom mjuziklu koji ruši rekorde gledanosti, u punoj dvorani SC-a uživale su brojne osobe iz hrvatskog društvenog života poput vaterpolista HAVK Mladost, brončanog rukometaša Lovre Šprema, koreografa Dinka Bogdanića, glazbenice Pamele Ramljak, političarke Biance Matković, olimpijskog veslača Maria Vekića i drugih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook