Dođite i vi

Francuski 'Brijači' za zagrijavanje prije Vukovar Film Festivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vukovarsko zagrijavanje na čak tri festivalske lokacije - Terasi agencije za vodne putove, Perivoju dvorca Eltz i kinu Otok - dan prije početka festivala, u utorak 27. kolovoza!

Ove godine tracionalno se zagrijavamo za Vukovar Film Festival dan prije početka festivala sa čak tri projekcije filmova na tri lokacije.

Pogledaj i ovo showbuzz Grad na Dunavu Svečano otvoren Vukovar Film festival!

Prvi film koji će se prikazivati u utorak u 17h na Otoku- vukovarskoj adi - je francuski film Brijači/ Les Infideles, urnebesni omnibus od pet priča koje se osvrću na nevjernost, svaka na svoj osebujan i zanimljiv način. Jednu od glavnih uloga tumači briljantni oskarovac Jean Dujardin.

Danska ljubavna komedija Sve što trebaš je ljubav je romantična priča o razočaranoj Idi koja na vjenčanju svoje kćeri susreće Phillipa (Pierce Brosnan) s kojim će na kompliciraniji način otkriti kako je sve što joj u životu treba je ljubav! Ovu simpatičnu priču u režiji Susanne Bier možete pogledati na Terasi agencije za vodne putove u 20.30h.

>> 7. Vukovar film festival nudi pregršt odličnih filmova

Iza trećeg naslova Dajem im godinu krije se urnebesna komedija producenta hitova Zapravo ljubav i Dnevnik Bridget Jones koja razotkriva radosti i nevolje parova koji su netom uplovili u bračnu luku. Što se dešava nakon epske romanse i vjenčanja iz bajke možete otkriti na projekciji na Perivoju dvorca Eltz u 21h.

Ovogodišnji Vukovar film festival- festival podunavskih zemalja napravio je najveći skok u svojoj sedmogodišnjoj povijesti. Na rekordnih 7 lokacija prikazat ćemo čak 87 filmskih naslova, među kojima i pobjednike najvećih svjetskih filmskih festivala.

Programski smo uveli nove kategorije, Europo otvori se kratkiše, Skandinavski fokus te Retrospektivu suvremenog njemačkog filma. Također prikazujemo i Retrospektivu glumca Mikija Manojlovića (ovogodišnjeg člana žirija) te najbolje filmove iz festivalske povijesti.

Dođite na Vukovarsko zagrijavanje i uživajte u filmskim hitovima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene