Pjevač kojeg osim iznimnog vokala krase brojni talenti, prije svega gluma i ples, na najljepši će mogući način obilježiti Dan zaljubljenih.


Za svoje brojne obožavatelje, Damir Kedžo priprema prvi veliki solistički zagrebački koncert, koji će se održati na samo Valentinovo, 14.02.2017. u Tvornici kulture. Kedžo će Tvornicu u jednoj večeri pretvoriti u prostor prepun romantike i odlične atmosfere.

Vezani članci In Magazin: Damir Kedžo - 3 Damir Kedžo objasnio kako mu se obožavateljice pokušavaju približiti: ''Jedna je otišla korak dalje, a zbog njih mi i dečki pišu'' Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

Protekla je godina za Damira bila iznimno uspješna. Radijski i televizijski eter osvojio je pjesmama ‘Korijen u pijesku’ i ‘Ronim na dah’ te aktualnim duetom sa Zsa Zsom ‘Sve u meni se budi’, kojim će nastupiti na predstojećem 64. Zagrebačkom festivalu. Osim navedenih glazbenih uspješnica Kedžo je 2016.-u obilježio i pobjedom u Showu NoveTV ‘Tvoje lice zvuči poznato’ gdje je gledatelje ostavljao bez daha svojim transformacijama, kao i nastupima u mjuziklima ‘Sušak, Sušak’ i ‘Pacijenti’.

Sam Damir ne krije oduševljenje nadolazećim koncertom u Tvornici, 'Sjećam se dobro jednog jesenskog popodneva 2008., sjedio sam u dnevnom boravku i razmišljao kako nikada neću skupiti dovoljno ljudi koji bi došli na moj koncert van rodnog Omišlja. Razočaranje i strah nakon raspada boy banda su jednostavno bili preveliki. Nikada nisam stao s pjevanjem, jer je to jednostavno bilo nešto za što živim. Snimao sam pjesme misleći da nikoga nije briga.

I onda se 2013. dogodila rasprodana Trsatska gradina. Po prvi puta u životu osjetio sam pljesak publike i osjećaj da želim dati sve od sebe. Svaki ton i atom energije za ljude koji su mi dali povjerenje i odlučili provesti sa mnom večer. Nakon što je koncert završio doživio sam najljepšu mentalnu prazninu u životu. I za taj osjećaj živim. Osjećaj koji mi je u jednoj noći izbrisao svaku sumnju u pravi put i ljubav prema onome što radim. Taj put me vodi i do ovog trenutka.

Na Valentinovo Vas čekam u Tvornici, mom domu na jednu večer. Prvi veliki solistički koncert u Zagrebu. Još jedan veliki korak za mene. Ono što vam mogu obećati je da ću opet dati sve što mogu, znam i osjećam.' Vođen ovim mislima i izuzetnom energijom, ne sumnjamo kako će Damir Kedžo svojoj publici zaista pripremiti posebnu večer za pamćenje.

Na svojim kalendarima zaokružite Valentinovo, 14.02.2017., 20:00 sati, te ne propustite koncert Damira Kedže u zagrebačkoj Tvornici kulture.