Svjestan posebnosti cijele priče oko nove pjesme, Kedžo je i ovoga puta odlučio video spotom, oduševiti svoju brojnu publiku.


Ovogodišnji 56. Splitski festival za mnoge izvođače ostati će zapamćen po uspješnosti, kao i nagradama. Upravo jedan od nagrađenih izvođača je i Damir Kedžo, koji je maestralnom izvedbom pjesme ‘Ronim na dah’ u izdanju Hit Recordsa, osvojio drugu nagradu žirija i očarao sve prisutne.

Vezani članci Josipa Lisac Josipa Lisac javila se Kedži i Petrekoviću nakon što su se obojica transformirala u nju, evo što im je poručila Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 Nives je nakon Fabijana našla novog muškarca kojem je uputila znakovit pogled ispod obrva, a evo što joj je izmamilo ovakav smiješak

Osvojena nagrada, Kedži je dala dodatni vjetar u leđa, za još bolje nadolazeće pjesme, video spotove, ali i ostale planove kada je u pitanju glazba - njegova velika ljubav.

Autorski dvojac Darko Bakić koji potpisuje glazbu i tekst, te Nikša Bratoš autor aranžmana i glazbeni producent, zaslužni su za kompletno nastajanje pjesme ‘Ronim na dah’, koja vjerujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

‘Presretan sam što je spot ‘Ronim na dah’ napokon vani. Dugo smo ga planirali, a još duže editirali. Nije mi to predstavljalo problem, jer se zbilja radi o mom najboljem spotu do sada, a uz takvu pjesmu ga i nije bio problem napraviti. U spotu se pojavljuje mlada riječka plesačica Irena Čuturić. Planirali smo raditi nešto skupa več godinama. Drago mi je da smo sada to i realizirali.

Darko Bakić opet si je postavio stepenicu više i skrojio mi pjesmu koju osjećam kao da sam je sam napisao.

Drago mi je da pjesma nalazi put kod publike, kao i kod struke koja joj je dodijelila nagradu žirija na ovogodišnjem Splitskom festivalu.’, kazao je Kedžo.

Svjestan posebnosti cijele priče oko nove pjesme, Kedžo je i ovoga puta odlučio video spotom, oduševiti svoju brojnu publiku, ali i one koji će to tek postati. U suradnji sa N.O. Production, predvođenom Mladenom Đakovićem, te ostalom ekipom Mateom Ostojićem, Lukom Bešlićem, snimljen je video spot ‘Ronim na dah’ u kojem je Damir pokazao svoju itekako strastvenu stranu.

Kedžo je zajedno sa Irenom Čuturić, koja u spotu glumi njegovu djevojku, snimio izrazito strastvene scene, koje su na neki način i obilježile ovaj video spot. Kadrovi koji se izmjenjuju u spotu pokazuju predivnu prirodu Otoka Levana, koji se nalazi u Istri, kao i neizostavno bistro plavo more, uz itekako romantičan zalazak sunca. Damir Kedžo ove će vas jeseni uveseljavati i kao kandidat showa Tvoje lice zvuči poznato.