Moćan vokal

Razvalio novom pjesmom: Tvoj sam... Ne brini... Vojnik ljubavi!

Damir Kedžo (FOTO: PR) Damir Kedžo (FOTO: PR)

Damir Kedžo razvalio novom pjesmom ''Vojnik ljubavi''.

Jedan od najpopularnijih pjevača na hrvatskoj glazbenoj sceni Damir Kedžo snimio je novi singl i spot "Vojnik ljubavi". Za novu osjećajnu, ali snažnu pjesmu zaslužni su Sonja Buljan koja je napisala tekst te Miro Buljan koji potpisuje glazbu, aranžman i produkciju.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Nakon velikih uspješnica "Sve u meni se budi" (u duetu sa Zsa Zsom) koja je osvojila priznanje Hrvatske diskografske udruge za najbolju pjesmu 2017. godine i singla "Ljubavi moja", Kedžo nastavlja nizati vrhunske pjesme. Upravo u njima dolazi do izražaja njegov izuzetni glazbeni talent, moćni vokal koji dominira cijelom izvedbom te emocije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Damir Kedžo (FOTO: PR) Damir Kedžo (FOTO: PR)

Tekst refrena "Za tebe sve izgubit ja spreman sam bez pitanja..." kao da predskazuje ovoj pjesmi visoke pozicije na radijskim top-listama. Mnogi će se pronaći u stihovima koji podsjećaju da smo za ljubav spremni postati "vojnicima" i za voljenu osobu napraviti baš sve. Ovu nježnu baladu prati i videospot Luke Sepčića snimljen na atraktivnoj lokaciji u Villi Mosorini, u Maružinima, bajkovitom malom mjestu u Istri. Prelijepa djevojka za koju je Kedžo spreman postati "vojnikom ljubavi" zove se Ena Kiralj. Upravo se ona pojavljuje u kadrovima gdje je barem na trenutak utjelovila djevojku za kojom Damir čezne i kojoj je otpjevao emotivne stihove.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene