I vi ste pjevali taj hit!

Nova fenomenalna obrada Damira Kedže!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon velikog niza renomiranih glazbenika koji su se pojavili na pozornici jedinstvene Trsatske Gradine došao je red i na mladog pjevača Damira Kedžu koji će idućeg četvrtka, 5. rujna po prvi put održati svoj veliki samostalni koncert u Rijeci.

Tijekom večeri, Damiru Kedži će se pridružiti i kolege glazbenici, legendarna Radojka Šverko, Tina Vukov, te klapa Kastav.

'Oduvijek mi je bila želja održati koncert na ovom karizmatičnom mjestu jer sam svjestan tko je sve nastupio na ovim daskama i samim time imam još veću odgovornost. Također mi je drago da publici mogu predstaviti presjek dosadašnjeg rada gdje ću izvesti skladbe sa svog prvog studijskog albuma, covere koje sam do sada objavio na youtube-u i neke meni drage pjesme koje sam oduvijek htio izvesti uživo s bendom', ističe Damir.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

'S Tinom Vukov i klapom Kastav sam već imao prilike nastupiti i drago mi je da ću moći ponoviti to iskustvo, a zapjevati sa svojim uzorom, s gospođom Radojkom Šverko mi je već dugo vremena bila želja, napokon sam skupio hrabrosti to ju i upitati i srećom pristala je.'

Za ovaj koncert ulaznice su osvojili:

DELIMIR DŽODAN, NIKOLINA KAZIJA, ELENA MARČELJA KZHARIĆ, LANA ELLY i RINO PETROVIĆ

Damir iza sebe ima jedan studijski album s kojeg su zapažen uspjeh u radijskom eteru imale skladbe 'Idem', 'Zauvijek tvoj', 'SOS za nas' te 'Kažnjen u duši'.

Također mladi Omišljanin već je do sada sebi priskrbio epitet vrhunskog vokala osvojivši nagrade za najbolju interpretaciju na MIK-u te prvu nagradu na internacionalnom festivalu u Bjelorusiji.

Nakon sudjelovanje u uspješnom mjuziklu 'Crna kuća' te planiranog koncerta na Trsatu ovo je Damirov svojevrsni novi početak i najava daljnjeg samostalnog rada gdje trenutno u studiju s Predragom Martinjakom - Peggyjem, autorom i producentom, završa svoj novi singl čija se radijska premijera očekuje krajem rujna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene