Karta krive boje

Nakon 5 godina vraća se na scenu - PREMIJERNO pogledajte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krajem prošle godine sve više zapaženiji mladi glazbenik Damir Kedžo predstavio je svoj singl 'Karta krive boje' koju autorski potpisuje Predrag Martinjak - Peggy. Damir je snimio i crno bijeli spot!

'Mislim da je dovoljno prošlo vremena od mog posljednjeg singla te da je pravi trenutak da ponovno nešto kvalitetno ponudim domaćoj publici. Posljednjih pet godina sam dosta radio na sebi, vokalnom usavršavanju, a i jednostavno sam čekao da sazrije trenutak i dogodi se pjesma koja će zadovoljavati sve moje kriterije ' izjavio je Damir Kedžo uoči premijere singla koji ga je nakon pet godina stanke vratio u radijski eter gdje je ovih dana dospio i na prvo mjesto Jadranske top liste.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Damir Kedžo na Dnevnik.hr-u o novom singlu 'Karta krive boje'

Pod redateljskom palicom Jakše Jukice na lokacijama grada Zagreba snimljen je i video broj. Snimanje se odvijalo u vrlo neuobičajenom vremenkom terminu, iza ponoći do ranih jutarnjih sati, budući je ideja bila da puste ulice grada naglase još više Damirovu samoću koju proživljava nakon nesretne, izgubljene ljubavi. 'Bilo mi je malo neobično hodati Zelenim valom, Gornjim gradom, te ostalim zagrebačkim ulicama u gluho doba noći, dok svi spavaju i kada nema prometa. Zaista sam se u jednom momentu osjećao kao Pal sam na svijetu, gdje je usput bilo i vrlo hladno tako da sam se uspio i prehladiti ali nije mi žao jer mislim da je na kraju Jakša napravio odličan video.' ističe Damir.

PREMIJERNO pogledajte novi spot!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene