Kada ljubav stisne zube

VIDEO Saznajte što je ljubav učinila Damiru Kedži

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Damir Kedžo iznimno je zadovoljan sa suradnjom sa diskografskom kućom Hit Records, te ističe kako je velika čast biti u društvu najvećih glazbenika regije.

Damir Kedžo i diskografska kuća Hit Records s ponosom objavljuju novu suradnju koja počinje aktualnim singlom 'Kada ljubav stisne zube'. Iznimno talentiran i simpatičan Kedžo je priznao kako ga je pjesma 'kupila' na prvu, te da u sebi ima izuzetno jaku emociju.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Jednu stvar, kako kaže posebno bi istaknuo; stih 'Kada ljubav stisne zube, srcu postane svejedno tko je kriv', potpuno ga je oborio s nogu.

Damir Kedžo na Zagrebačkom festivalu: 'Čekao sam ovakvu pjesmu godinama'

Na aktualnom singlu Kedžo je surađivao sa Antom Pecotićem, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman djelo Predraga Martinjaka.

'Pjesma 'Kada ljubav stisne zube' nastavak je rada na novom albumu i nastavak moje suradnje s Nikšom Bratošem kao producentom. Radimo na dvije nove pjesme, koje bi trebale izaći do jeseni ove godine. Nadam se i vjerujem kako će se publici svidjeti, zapravo jedva čekam da ih publika čuje', rekao je Damir Kedžo.

Aktualni singl prati vrlo neobičan spot sniman na čuvenom brodu 'Galeb'. Sve je odrađeno pod redateljskom palicom Ire Tomić i Johna Karduma.

'Ekipa je bila zaista odlična, a kadrove smo snimali 19 sati na temperaturi od -8. Drago mi je da se moja vizija spota poklopila zajedno sa vizijom Ire i Johna, te da smo zajedno napravili odličnu priču koji svakako vrijedi pogledati', rekao je Kedžo o spotu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene