"Sve u meni se budi"

APSOLUTNI HIT! Kedžo i Zsa Zsa otkrivaju svoju ljubavnu priču

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kedžo je ovom prigodom najavio i skorašnje snimanje spota za ovu pjesmu.

Nešto više od mjesec dana dijeli nas do 64. Zagrebačkog festivala, a radijskim eterom zaplovile su odabrane pjesme.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek ''Rasturio si!'' Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

Svoje mjesto pod festivalskim suncem, pronašla je pjesma, odnosno duet Damira Kedže i Zsa Zse ‘Sve u meni se budi’, za koji mnogi već sada tvrde, kako će postati apsolutni hit.

Za novi nadahnjujući duet zaslužni su autori, Ante Pecotić koji potpisuje glazbu i tekst, te Igor Ivanović koji je odradio vrhunski posao kada su u pitanju aranžman i produkcija. ‘Toliko sam ponosan na ovu pjesmu i ovu suradnju. Kada mi je Ante Pecotić pustio pjesmu ‘Sve u meni se budi’, odmah me oduševila. Jedini problem je bio taj, što nisam čuo niti jedan glas koji bi mogao zamisliti u ovoj pjesmi uz svoj vokal. Kada sam čuo Zsa Zsu i njen anđeoski glas i to je bilo to.’, kazao je Kedžo, koji je odlučio u spomenutoj pjesmi igrati srcem, još jednom spomenuvši kako je bilo predivno surađivati sa Zsa Zsom.

Kedžo i Zsa Zsa ne skrivaju oduševljenje duetom, te jedva čekaju trenutak nastupa na pozornici Zagrebačkog festivala 27.01.2017.. ‘Hvala Anti Pecotiću na još jednom predivnoj suradnji i povjerenju, te Igoru Ivanoviću na strpljenju, koji je ostvario našu viziju pjesme u potpunosti.’

Kedžo je ovom prigodom najavio i skorašnje snimanje spota za ovu pjesmu, a za kraj je poručio ‘Ljubav između dvoje ljudi jedina za sva vremena sja...’ 'Suradnja s Kedžom se zapravo dogodila nekako prirodno, bilo je samo pitanje trenutka kada će do nje doći, a ova je pjesma bila okidač. Kedžo je veliki motivator i kreativac, tako da je atmosfera u studiju bila nabijena nekom nevjerojatnom energijom, cijela ekipa je dala dio sebe, čista uživancija.

Mislim da se ta energija osjeti i u pjesmi, u kojoj postoji toliko drame, a opet s druge strane toliko pozitive. Baš kao da proživljavamo proljeće u sebi! Ovo će biti moj debitantski nastup na Zagrebačkom festivali, te sam istinski počašćena što ću dijeliti pozornicu sa Damirom.', zaključila je Zsa Zsa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene