Noćni život Dalmacije i Trogira od četvrtka, 7. ožujka, bit će bogatiji za još jedno novo mjesto.


Na lokaciji gdje se prije više od 15 godina otvorila diskoteka F1 u Planom pored Trogira, niknuo je novi klub kojem su novi vlasnici odlučili dati jedan potpuno drukčiji izgled.

Diskoteka s novom idejom i dalje nosi naziv F1 (Formula 1) te je samo ime bilo i razlog da se konceptualno poveže sa interijerom. Diskoteka raspolaže sa 2 nivoa, 2 plesna podija, VIP separeima i ložama, a opremljena je modernim zvučnim i svjetlosnim sistemima.

Vezani članci Brodotrogir - 2 Deblokiran račun Hrvatske brodogradnje Trogir- SCT uplatio pet milijuna kuna Brodotrogir - 2 Agonija u trogirskom škveru: Dijelu radnika poslodavac duguje čak osam plaća - "To je sramota!"

>> Najbolji ljetni klub na otvorenom najavljuje novu ljetnu sezonu!

U redovitom programu koji započinje dan poslije, u petak 8. ožujka, gostuje pjevač Tony Cetinski.

Formula 1 će ljubiteljima noćnog provoda nuditi i programe s najaktualnijim hitovima rnb i hip hop glazbe, zatim pažljivo odabran spektar elektronske glazbe uz gostovanja svjetski poznatih DJ-a te koncerte domaće zabavne glazbe, što znači da će programska shema biti i više nego raznolika.

Diskoteka F1 smjestila se u malom mjestu Planom pored Trogira, točnije na križanju važnih prometnih pravaca jadranske magistrale iz smjera Splita i Šibenika te Trogira i na izlazu s autoceste.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook