Ne propustite!

'Da sam oblak' - nova serija na Novoj TV!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumačka krema Turske ujedinjena s potpisom jedne od najtalentiranijih filmašica te zemlje donosi strastvenu i opsesivnu priču 'Da sam oblak' od koje se ledi krv u žilama.

Engin Akyurek, poznatiji kao Kerim iz 'Izgubljene časti' te turska Audrey Hepburn - Melisa Sozen u ulogama svojih karijera!

Pogledaj i ovo showbuzz sasvim iskrena Turska zvijezda progovorila o bolnoj temi: "Nikome ne želim da doživi prijevaru"

'Da sam oblak' donosi potpuno drugačiju priču. Priču o žrtvi i nesreće jedne plahe i krhke djevojke i opsesiji čovjeka čija ludost nema granica.

Glavne protagoniste serije maestralno su utjelovili Engin Akyurek, hrvatskoj publici poznatiji kao Kerim iz 'Izgubljene časti' i Melisa Sozen.

Drugog glavnog muškog protagonista tumači poznati turski filmski glumac Engin Altan Düzyatan, koji je imao gostujuću ulogu u popularnoj seriji Nove TV 'Sila'.

Prve epizode nove serija možete već sada gledati na OYO.

Scenarij potpisuje pokojna Meral Okay, koja je preminula u travnju 2012. godine od raka pluća. Rođena je u Ankari u obitelji vojnog suca Ata Kati. U bogatoj karijeri Meral Okay radila je kao glasnogovornica, scenaristica, producentica i glumica. Udala se za glumca Yamana Okaya 1984. godine, koji ju je uveo u svijet televizije i filma.

Za ulogu u filmu 'Beynelmilel' dobila je nagradu za najbolju sporednu glumicu 2007. godine. Scenaristica u seriji 'Da sam oblak' ima i jednu od glavnih uloga i to onu Indži Batur, majke doktora Serdara.

'Moje ime je Narin, prije dvije godine su me povukli iz škole i udali za Mustafu Buluta. Moj muž Mustafa zlostavlja me zato što mu ne mogu biti prava žena.

'Traži da svakog jutra vodim i vraćam djecu iz škole preko minskog polja i samo čeka kada će neka od mina eksplodirati i ubiti me … Ali on ne zna da mene čuva Bog', uvodne su riječi glavne junakinje serije Narin (Melisa Sozen) koja živi u pograničnome mjestu Guzeljurtu. Dok tamo život teče mirno, u najvećem i veličanstvenom konaku odvija se nezdrava i strastvena ljubav, a onima koji joj svjedoče ledi se krv u žilama…

Nova turska dramska serije uskoro na programu NOVE TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene