Culture Club Revelin

Paklena atmosfera za sve ljubitelje pravog clubbinga - Osvoji karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nema sumnje bit će ovo paklena atmosfera za sve ljubitelje pravog clubbinga!

Nakon što su mnogi svjetski moćnici elektronske glazbe nastupili na pozornici Culture Cluba Revelin poput  Fatboy Slima, Axwella, Carla Coxa, Sebastiana Ingrossoa, Sandera Van Doorna, Chuckie, Fedde le Grand, Marka Nighta, Umeka, Paula van Dyka, Martina Solveiga,R3haba, došao je red i na domaće snage.
Iako je publika već navikla da i na većim hrvatskim stagevima vladaju strani DJ-i, možemo slobodno reći da i mi imamo prave predstavnike koji osvajaju  hrvatske, a i svjetske klubove, te znaju napraviti show na svjetskoj razini.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Valentinovo Crvena Jabuka slavi u dubrovačkom Revelinu - Imamo dobitnike

Culture Club Revelin dijeli 2x2 karte za nastup PlayOnea, a ako želite karte, napišite nam zašto biste ih baš Vi trebali osvojiti te zajedno sa svojim osobnim podacima i kontakt brojem telefona pošaljite na mail natjecaj@novatv.hr
 

Subota, 13. 9. U Culture Culbu Revelin rezervirana je za veliki spektakl poznatog hrvatskog producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović 'D'Knock' i DJ Fresh Jay), koji svojim singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama, te spektakularnim koncertima na visokom nivou pune klubove i osvajaju publiku svakog podneblja, a iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog tima. Svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.

Zgodni Tujamo zapalit će atmosferu u Culture Clubu Revelin!

Bivši član megapopularne dance skupine ET, koja je 90-tih bila na vrhu regionalne scene, Darko Juranović 'D'Knock' udružio je snage sa  DJ Fresh Jay-om jednim od ponajboljim DMC DJ-a u svijetu, koji je na svjetskom natjecanju DMC osvojio zavidno 4. mjesto, a 7 puta bio u Top 20. Kao producenti i autori  D'Knock & DJ Fresh Jay surađivali su sa najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene  kao što su Nina Badrić, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braća i dr.

Osim u Hrvatskoj, PlayOne za 10. i 11. mjesec bookira nastupe i izvan regije, te planiraju i seriju nastupa izvan Hrvatske s Barbarom Tucker. Ovih dana završavaju svoj novi singl i video spot te pripremaju nekoliko velikih glazbenih iznenađenja, koja će zasigurno oduševiti publiku elektronske glazbe u regiji i šire.

PlayOne na turneji prati i cijeli njihov tim - Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama, plesačice iz skupine First Entertainment, profesionalni fotograf te ekipa iz Studija 25, koja je zaslužna za režiju i produkciju njihovih video spotova za svaki party.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene