I ovog ljeta u Revelinu su partijali prinčevi, neki svjetski poznati glumci i vlasnici velikih kompanija.


Sada se bez ikakve sumnje može reći da mnoge domaće i svjetske zvijezde jednostavno ne mogu propustiti zabavu u jednom od najboljih klubova na svijetu, dubrovačkom Culture clubu Revelin.

Iako ljetna sezone, sudeći prema posjeti i preostalim gostovanjima DJ-a (Tom Swoon, Tube&Brger i Kryder), niti izdaleka nije gotova, već je sada jasno da je i ovo ljeto Revelin bio mamac mnogim poznatim i priznatim, među njima glumcima, sportašima, glazbenicima, modnim blogericama i drugima koji su se nagledali dobrih klubova po svijetu i znaju da će u dubrovačkoj tvrđavi naći istu uslugu i zabavu.

Kire Lazarov (Foto: PR)

Tako su ovog ljeta u Revelinu plesali: najbolji hrvatski tenisač i osvajač Wimbledona, Goran Ivanišević, njemački nogometni reprezentativac, Sami Khedira, nogometaš Manchester uniteda Ander Herrera, reprezentativac BiH, Edin Džeko, hrvatski reprezentativci Nikola Kalinić i Ivan Perišić, igrač Juventusa i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, rukometaš Barcelone Kiril Lazarov, bivši svjetski prvak u kick boksu Hesdy Gerges, košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović, zvijezda NHL-a, P.K. Subban, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, glumci Nera Stipičević i Andrej Dojčić, te trendsetterica Nicole Isaacs.

Nera i Andrej (Foto: PR)

Naravno, iz Revelina ne smiju otkriti sva imena jer su mnogi tražili potpunu diskreciju, ali se zna da su u starom zadnju i ovog ljeta partijali prinčevi, neki svjetski poznati glumci i vlasnici velikih kompanija. Dubrovnik, dakle, osim već poznatim znamenitostima, privlači svjetske zvijezde i klubom koji je već nekoliko godina na listi sto najboljih.