Culture club Revelin tradicionalno organizira spektakularan doček Nove godine.


Kažu kako u nju uđete takva će vam godina i biti. Kako vam onda može početi godinu ako ju dočekate u jednom od najboljih klubova na svijetu, okruženi lijepim i dragim ljudima, rasplesani, raspjevani i nasmijani?

Organizatori dijele 2x2 kartu za doček Nove godine u Revelinu. Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznice, a na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

Vezani članci Vatromet, Ilustracija Tko je slavio, slavio je! Većina zemalja uvela strože mjere uoči blagdana, ovako će izgledati Božić i Nova godina diljem Europe Slavlja na trgovima Spektakularni vatrometi za doček Nove godine diljem Hrvatske

Culture club Revelin tradicionalno organizira spektakularan doček Nove godine, uz domaću i stranu glazbu, plesačice, vatromet, laser show i finu hranu. Fešta počinje u 22 sata, pa ako ste dio noći i na Stradunu, dođite se ugrijati i najesti u stare zidine, skinite debele čarape, rukavice i jakne, uđite u Novu oterećeni i bezbrižni. Bez jakne se lakše, plaše, pjeva i – ljubi, poručuju iz Revelina.

Oni su zaista dobri poznavatelji lika i djela Siniše Vuce

Na prvi dan 2016. dobro se naspavajte, jer vas navečer očekuje spektakularan koncert jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Željka Joksimovića. Već nakon prve najave koncerta krenula je utrka za ulaznicama i stolovima, klub se puni nezapamćenom brzinom. Hitovi “Nije ljubav stvar”, “Ludak kao ja”, “Libero”, “Nije do mene”, “Varnice”, “Stihija”, “Žena za sva vremena” i pjesme s novog albuma , očito su magnet za dubrovačku publiku. Teško je zamisliti bolji i raspjevaniji ulazak u Novu godinu. Dakle tako će početi, veselo i uz ples. Neka nam takva svima i ostane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook