U Revelin u petak stižu Technasia i Pete Griffiths, a u subotu će publiku rasplesati Prok&Fitch i Weiss.


Prvi vikend rujna, u petak 2. i subotu 3., u Culture clubu Revelin održava se novi projekt nazvan '#TheWeekend'. Plan je svake godine za ljubitelje kvalitetne house glazbe ugostiti jednu diskografsku kuću, koja će prezentirati svoje izvođače. Prvo će izdanje projekta '#TheWeekend' predstaviti Toolroom records ekipu. U Revelin u petak stižu Technasia i Pete Griffiths, a u subotu će publiku rasplesati Prok&Fitch i Weiss.

Fasciniran razlikama Istoka i Zapada, Technasia je objavio desetke hitova za različite izdavačke kuće. Njegov hit nastao u suradnji s Green Velvetom, 'Suga', postao je hit koji je najduže bio na broju jedan Beatportove liste u povijesti.

Ben Prok i James Fitch, jedan su od najuzbudljivijih i priznatijih DJ i producentskih dueta na današnjoj house sceni. Prošle su godine uspjeli ući na Beatport DJ-evu listu deset najprodavanijih izvođača i stati rame uz rame s Green Velvet, Harwellom i Tiestom. Weiss je imao nebrojene nastupe po cijeloj Europi, a penjao se još i više i izgradio jedno od najcjenjenijih novih imena u glazbenoj industriji.

Dakle, ljetna sezona u Revelinu ide dalje, ovaj će vikend u Dubrovniku biti u znaku reprezentacije Toolroom Recordsa.

Povodom toga, Revelin vam daruje 1x2 karte! Sve što trebate napraviti je lajkati stranicu Showbuzza te u inbox poslati osobne podatke! Najbrži osvaja dvije ulaznice za Toolroom! Požurite stoga! Sretno!