Jack Black u mračnom izdanju

'Čudovišta iz susjedstva' uskoro i u vašem gradu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati komedijaš Jack Black okrenuo se tamnoj strani i pokazao ono što dosad nije - sebe u ulozi mračnog negativca.

Kino hit 'Čudovišta iz susjedstva' snimljen je prema svjetski poznatom književnom fenomenu, seriji knjiga 'Goosebumps' koje su tijekom 90-ih godina prodane u preko 350 milijuna primjeraka u svijetu. Jack Black odlučio se okrenuti svojoj tamnoj strani i na ekranima nam prikazati nešto što do sada nikada nije: mračnog negativca. Je li u tome uspio domaća publika moći će provjeriti već od ovoga četvrtka kada film započne s prikazivanjem u našim kinima.

Pogledaj i ovo showbuzz Split i Zagreb - pozor! 'Čudovišta iz susjedstva' stižu u Hrvatsku - DIJELIMO ULAZNICE

'Svaka osoba ove planete u sebi ima svijetlu i tamnu stranu. Za ovu ulogu u potpunosti sam se okrenuo onoj tamnoj', izjavio je Jack Black u jednom od mnogobrojnih intervjua koje je dao povodom dolaska komedije 'Čudovišta iz susjedstva' u kina diljem svijeta. 'Kada sam prije snimanja filma upoznao Jacka Blacka odmah mi je rekao da će u filmu prikazati puno mračniju verziju mene', kaže književnik R. L. Stine i nadodaje: 'Mislim da je odradio fantastičan posao.'

NAPOKON! Filmska tajna koja je izluđivala milijune sada je riješena

Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zach Cooper (Dylan Minnette) uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji s Champom (Ryan Lee) i otkrije da mu je susjeda prelijepa djevojka Hannah (Odeya Rush). Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zach upozna Hanninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stine (Jack Black), autor super-uspješnih knjiga 'Goosebumps'. Kako malo pomalo Zach upoznaje čudnovatu obitelj iz susjedstva uskoro otkriva i da Stine krije opasnu tajnu: naime, čudovišta koja su opisana u njegovim bestselerima zapravo su stvarna, a Stine štiti svoje čitatelje od njih držeći ih zaključane u svojim knjigama.

Međutim, kada ista ta čudovišta igrom slučaja budu puštena na slobodu, Zachov život u potpunosti se mijenja. U ludoj avanturističkoj noći koja je ispred njih Zach, Hannah, Champ i Stine morat će se udružiti kako bi uhvatili sva čudovišta iz Stineove imaginacije – uključujući Slappy Dummyja, djevojku s ukletom maskom, patuljke i mnoge druge – kako bi ih vratili tamo gdje im je mjesto i spasili svoj gradić. Avanturistička komedija stiže u kina i 4DX-u uskoro - možete je pogledati od 3. prosinca!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene