Nova pjesma

Cubies je ovih dana snimio spot za svoj aktualni singl

Cubies (FOTO: PR) Cubies (FOTO: PR)

Uz Igora, Nastju i Marina u stvaranju spota sudjelovali su Denis Doljan (rasvjeta u klubu Depo), Andrija Santro (rasvjeta u klubu Pločnik) i Katrin Novaković (vizualni efekti).

Zagrebački elektro-pop duo Cubies ovih je dana snimio spot za svoj aktualni singl, odnosno njegovu hrvatsku i englesku inačicu – “On je kriv” („I know it all“).

Ples se i ovaj put pokazao kao savršen način za prenošenje osjećaja prevarene žene i njezina partnera, a finalnim proizvodom zadovoljni su i Cubies: “Osvježenje nam je vidjeti kako se drugi izražavaju kroz naš rad. Kod snimanja smo većinom bili desna ruka. Organizirali smo plesače, lokacije snimanja, redovito ometali režisera, pa i uhvatili se metle kad je trebalo počistiti pod od stakla. Sve za dobar video.”

Klubovi Depo i Pločnik, kao i ostaci nikad dovršene Sveučilišne bolnice u Zagrebu poslužili su kao savršena kulisa za plesne korake kojima su plesači Nastasja Štefanić i Marin Lemić interpretirali ovu priču o urušavanju jedne ljubavi. Taj ne tako laki zadatak - kako spojiti tužan i patetičan tekst pjesme s brzim ritmom koji dominira u “On je kriv”, ali i kako to uvjerljivo otplesati i usput sve popratiti atmosferom spota - dobio je režiser Igor Dropuljić.

“Iako to možda i ne želi, ona zna da se mora distancirati jer "on je kriv". Njihova ljubav sada je ruševina prikazana kroz ples zabilježen u dugim kadrovima - time pokret ostaje prirodan i fluidan, dok sirovost prizora na različitim lokacijama simbolički opisuje psihološko stanje, zahlađenje odnosa i sugerira na ono što je izgubljeno” - objašnjava svoju viziju režiser Igor Dropuljić.

Uz Igora, Nastju i Marina, u stvaranju spota sudjelovali su Denis Doljan (rasvjeta u klubu Depo), Andrija Santro (rasvjeta u klubu Pločnik), i Katrin Novaković (vizualni efekti). Bend se posebno zahvaljuje ekipi iz klubova Depo i Pločnik na podršci i odličnim uvjetima za snimanje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borut Pahor, predsjednik Slovenije (Foto: AFP) Borut Pahor (Foto: AFP) Borut Pahor (FOTO: Instagram) +0 Borut Pahor (FOTO: Instagram) Celebrity Borut Pahor umalo se utopio u Istri: ''Borio sam se sa samim sobom, mislio sam da je to kraj''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Matković (FOTO: Bojan Zibar) +0 Bjanka Matković (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) Celebrity Bila je strah i trepet u Sanaderovoj Vladi, a sada se pojavila u neočekivanom odjevnom izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene