Ne propustite

Crvena jabuka u petak 13.3 u Ciboni: Parter rasprodan, otkriveni i novi gosti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prošli vikend izvrsnim koncertima u Karlovcu i Osijeku, Crvena Jabuka započela je svoju slavljeničku turneju 'Tamo gdje ljubav počinje'.

Već prvim koncertima jasno su pokazali što publiku očekuje u nastavku turneje - višesatni koncert, mnogi hitovi grupe, odlični gosti i savršena publika, koja je jedva dočekala da Crvena Jabuka stigne upravo u njihov grad.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Crvena jabuka slavi 30 godina: 'Mi smo oni koji traju!'

Sljedeći na popisu je koncert u Zagrebu, koji je od prvog dana najave izazvao ogroman interes publike, a sa velikim ponosom možemo reći da je parter rasprodan nekoliko dana unaprijed. S obzirom da nas dijele još samo dva dana do koncerta, svakako pošurite po svoje ulaznice.

Prije nekoliko dana otkrili smo i popis kolega i prijatelja Crvene Jabuke koji će se bendu pridružiti na pozornici i na najljepši način, proslaviti njihovih 30 godina karijere. Kako se radi zaista o velikom odazivu publike, a i veliki je medijski interes, tako se iz dana u dan povećava i broj prijatelja koji ne žele propustiti slavljenički koncert, ovoga petka, 13.03., u Ciboni.

Svoj dolazak odmah su potvrdili Jelena Rozga, Željko Bebek, Enis Bešlagić, Antonija Šola, Antimon, Karlo Martinović, a do zadnjeg trenutka u velikoj tajnosti čuvali smo imena gostiju iznenađenja - Hari Mata Hari, Jole, Alen Vitasović!

Ulaznice za prvi koncert ove slavljeničke turneje 'Tamo gdje ljubav počinje' se nalaze u prodaji, po cijeni parter 80kn, tribina 99kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene