Na Valentinovo

Crvena Jabuka slavi u dubrovačkom Revelinu - Imamo dobitnike

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sarajevski bend u Dubrovniku počinje turneju 'Tamo gdje ljubav počinje' i to baš za Valentinovo, 14. veljače.

U Culture clubu Revelin Žera i band s publikom će otpjevati većinu hitova tri desetljeća karijere, pa je teško i zamisliti prigodniji i bolji repertoar toga dana. Inače, iako Crvena Jabuka najavljuje objavljivanje novog albuma, Žera je itekako svjestan da band ima toliko hitova i poziva za nastupe, da ne bi morao ništa više novo snimiti.

Pogledaj i ovo Severina Predivno! Severina se pohvalila najdražim poklonom za Valentinovo, evo što ju je dočekalo od njoj posebne osobe!

Crvena Jabuka najavila veliki slavljenički koncert

'Dobro je Belan nedavno rekao, ne bi tebalo više ništa novo snimiti, jer tako samo daješ priliku nekome da kaže kako je nešto loše napravljeno i snimljeno. Ali, kad izađeš na pozornicu i shvatiš da su u publici gotovo sve generacije koje pjevaju sve tekstove, dobiješ uvijek novu snagu i motiv. Osim toga, sve dok snimaju stari bandovi, priliku će dobivati i mlađi. Kad bismo mi stali, sve bi stalo', kaže Žera.

Crvena Jabuka dijeli 2x2 ulaznice za koncert u Dubrovniku, a ukoliko i Vi želite biti dio glazbenog spektakla, pošaljite nam razlog zašto biste vi željeli na koncert zajedno sa svojim osobnim podacima i brojem telefona na email natjecaj@novatv.hr!

Imamo i dobitnike!

Dubravko Bojanić
Antonia Antunović Knežević

Inače, Jabuka u Dubrovnik dolazi dva mjeseca nakon objavljivanja dvostrukog live albuma 'Bivše djevojčice, bivši dječaci'. Riječ je o četverosatnom unplugged koncertu koji je Jabuka prije točno godinu dana održala u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Žera je itekako svjestan da band može još dugo egzistirati na glazbenoj sceni jer ima mnogo više od famoznih 10 hitova koji, prema nekim teorijama, tri desetljeća starim bandovima jamče posjećenost koncerata. Pjevat će Dubrovčani na Valentinovo u Revelinu tako 'Nekako s proljeća', 'Dirlija', 'Volio bih da si tu', 'Tamo gdje ljubav počinje', 'To mi radi', uključujući i pjesme sa zadnjeg albuma 'Nek bude ljubav', objavljenog 2013. godine.

'Najvažnije mi je u ovih trideset godina bilo sačuvati klinca u sebi. Na neki bih način volio da slušajući Jabuku i ljudi koji nas vole sačuvaju dijete u sebi', kaže Žera, frontman i autor dobrog dijela pjesama uz koje će Valentinovo proslaviti Dubrovčani.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene