Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom koncerta u Zagrebu, 13.03., a koji Crvena Jabuka priprema u sklopu svoje slavljeničke turneje, Žera je odlučio otkriti prijatelje i goste koji će mu se pridružiti na pozornici u Ciboni.


Crvena Jabuka puno je prošla tijekom dugih 30 godina karijere, iza njih su mnoge pjesme uspješnice, mnoge divne suradnje, ali i ostvarena prijateljstva koja traju dan danas.

Crvena jabuka slavi 30 godina: 'Mi smo oni koji traju!'

Vezani članci Ivan Budalić i Mate Čičak (Foto: Dnevnik.hr) Slučajnost ili? Pogledajte frapantnu sličnost u izjavama HDZ-ovih načelnika o otkazivanju Škorinih koncerata Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Jole je sinoć zapalio Cibonu hitovima, a njegova prelijepa supruga vitkim nogama

Među prijateljima svakako se ubrajaju i Željko Bebek, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Antonija Šola, Antimon, Karlo Martinović, Enis Bešlagić, a upravo oni, pridružit će se grupi na pozornici u Zagrebu. Neka imena ipak nisu još otkrivena jer kako Žera kaže, ne možemo otkriti sve odjednom.

Koncert u Zagrebu bilježi odličnu prodaju, što je samo dokaz kako je grupa sa razlogom toliko godina na sceni te koliko veliku podršku imaju u svojim obožavateljima. Ulaznice za prvi koncert ove slavljeničke turneje 'Tamo gdje ljubav počinje', se nalaze u prodaji, po cijeni parter 80 kn, tribina 99 kn, u sustavu ticketshop.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook