Koncert koji svi čekaju

Dražen Žerić Žera i Crvena jabuka na Jahorini: ''Tamo su bili moji prvi skijaški koraci''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

JahoriSki Retro opening održat će se od 13. do 16. prosinca, a cijeli događaj će koncertom uveličati Crvena jabuka i Dražen Žerić Žera.

Olimpijski duh vraća se na Jahorinu velikom manifestacijom JahoriSki Retro opening. JahoriSki Retro opening predstavlja spoj modernog i retro prikaza doživljaja olimpijade, ali i kulturog i umjetničkog života iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Ova manifestacija će se na Jahorini održati od 13. do 16. prosinca, kad će službeno biti i otvorena nova turistička sezona na olimpijskoj planini Jahorini koja svojim rekordnim rezultatima, mnogobrojnim zabavnim i natjecateljskim manifestacijama plijeni pažnju posjetitelja iz svih država regije. Sve je najavljeno na konferenciji u ime domaćina Arrive Hrvatska koju je otvorila Marina Pandurević, voditeljica sektora korporativnih poslova koja je i predstavila ovu kompaniju.

Pogledaj i ovo Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera "srećom da rastemo" Crvena jabuka najavila spektakl za Valentinovo, a Žera otkrio detalje bračne idile s 24 godine mlađom suprugom!

A ovaj značajan projekt uveličat će i Crvena jabuka te Dražen Žerić Žera. 

''Moji prvi skijaški koraci su se dogodili upravo na Jahorini, koja predstavlja raj za sve skijaše, ali i ostale posjetitelje. Jednostavno, Jahorina ima nešto što druga skijališta nemaju, a to je, pored odlično uređenih staza i dobre zabave, duša koja je karakteristična samo za ovu olimpijsku planinu. Mi ćemo na Jahorini napraviti odličan koncert i pozivamo sve da nam se pridruže i uživaju u hitovima Crvene Jabuke i čarobnoj Jahorini”, najavio je Dražen Žerić Žera.

Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo, Igor Tošić izrazio je zadovoljstvo zbog sudjelovanja u realizaciji retro ski openinga s partnerima iz Hrvatske jer po statističkim pokazateljima za planinu Jahorinu, na visokom drugom mjestu su turisti iz Hrvatske.

''Ideja o aranžmanu JahorinSKI retro opening nastala je tijekom našeg zajedničkog susreta na turističkom sajmu u Beogradu i vrlo brzo krenuli smo s realizacijom. Paket je atraktivan zbog lokacije, tematike, koncerta Crvene jabuke, ali i pristupačne cijene koja iznosi 990 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi, a uključuje tri polupansiona, trodnevni ski pass, Retro olimpijadu i posjet Sarajevu za grupe koje dolaze autobusom. Bilježimo veliki interes, a najviše upita dobivamo za individualne aranžmane. Vjerujemo da će hrvatsko tržište prepoznati atraktivnost ski openinga na Jahorini koji će nas vratiti u zlatne 80-te, priželjkujući da ono postane tradicionalno“, kazala je Tamara Černeka, direktorica turističke agencije Arriva travel.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene