Večeras projekt Cro A Porter ispisuje hrvatsku modnu povijest.


Čast da hangar Croatia Airlines pretvori u modnu pistu pripala je najdugovječnijem modnom događaju Schwarzkopf Cro A Porter koji će ovim izdanjem još jednom postaviti nedostižne modne i produkcijske standarde.

Prva večer Cro A Portera: Ljubitelji avangarde vidjeli domaće modne novitete

Vezani članci Vojni avioni, ilustracija Ruski avioni gađali pobunjeničke kampove u Siriji: Pogođeno plinsko postrojenje Ples Na Instagramu pokazale plesne korake, a sad svi žele privatne lekcije

Po prvi put Cro A Porter posebno se ističe i činjenicom da je to prvi modni projekt u Hrvatskoj pod visokom pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića, čime Cro a Porter još jednom dobiva potporu u svojim nastojanjima promocije i razvoja modne i kreativne industrije te dizajna u Republici Hrvatskoj, ali i u jačoj afirmaciji prema izvozu modne odjeće proizvedene u RH.

Preko 100 akreditiranih predstavnika medija iz cijele regije, velik broj uzvanika kao i brojnih gostiju iz društvenog života Hrvatske svjedočit će večeras jedinstvenom modnoj priči o kojoj će se mjesecima nakon pričati.

Dok nestrpljivo iščekujete ovu modnu avanturu donosimo Vam nekoliko fotografija koje će Vam dočarati zašto je Schwarzkopf Cro A Porter događaj o kojem svi pričaju i čiji dio svi žele biti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook