Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Urnebesna glazbena komedija Crna Kuća koja je do sada oduševila više od 20.000 gledatelja i donijela dašak Broadwaya na ove prostore vraća se u Zagreb! Pjesma, ples, vriska i intrige zagrijat će zagrebačku jesen i oduševiti novim elementima predstave.


Čeka vas lomača! Jeste li se dobro ispovjedili? – pitanje je koje će vam u novoj sezoni urenbesne komedije Crne kuće ponovo postaviti najbrutalniji, ali i najšarmantniji biskup koji je ikad kročio ovim prostorima, a kojeg utjelovljuje popularni pjevač Damir Kedžo!

>> Crna kuća nasmijala dvije tisuće posjetitelja na Bundeku!

Naime, najurnebesniji spektakl na ovim prostorima, koji je na noge podigao i bez daha ostavio više od 20.000 ljudi vraća se na pozornice već 18. listopada 2013. u 19.30 sati u Kino dvorani Studentskog centra.

Jesen u gradu biti će ispunjena pjesmom, plesom, vriskom i intrigama s Griča i Kaptola, novim ljubavnim jadima gričkih šopingholičarki i vještica, pomno smišljenim nepodopštinama zlog biskupa Hudija, te bogatom kostimografijom koja ostavlja bez daha. Glumci Dunja Fajdić, Damir Kedžo, Antonia Barišić, Hrvoje Foretić i Marija Kolb pozivaju na urnebesnu zabavu.

Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija jamčili su vrhunsku zabavu protekle sezone, te spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Svi oni koji do sad nisu imali prilike pogledati ovu urnebesnu komediju bez dlake na jeziku, priliku za nezaboravnu zabavu i pregršt smijeha imaju već za nešto manje od mjesec dana. Gričanke i vještice ponovo vladaju Kaptolom, a neponovljivo društvo s Griča i Kaptola čeka Vas raširenih ruku.

Ulaznice za predstavu 18. listopada 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 80 kn sve do 01.10.2013. putem servisa www.ulaznice.hr.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Mlade glumačke zvijezde uvele su nas u svoj svijet - iza pozornice! Slika nije dostupna Svi žele gledati 'Crnu kuću'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook