Cota G4 objavili spot za pjesmu "Snovi se ipak samo sanjaju".

Galerija


Nakon što su oduševili Hrvatsku svojim nastupima u showu Nove TV, Supertalent, dečki iz Cote G4 odlučili su javnosti pokazati kako žestoki rokeri imaju i onu nježniju stranu. Tome ide u prilog novi spot za pjesmu "Snovi se ipak samo sanjaju" u režiji Rejhana Okanovića, koji je s ovom emotivnom pjesmom ispričao inspirativnu priču koja će mnoge ostaviti bez teksta. 

Vezani članci Cota G4 (Foto: Nova TV) Dva dečka na gitari zapalila društvene mreže: "Očekivali smo hejtere, no nismo ih još našli" Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Svi nastupi na jednom mjestu: Malo pjesme i plesa, magije i samo jedan Matej Veličanstveni!

Dečki iz Cote ovu su baladu htjeli učiniti još posebnijom, angažirali su ''obične ljude'' koji su im na setu ispričali svoje životne priče i njihove neostvarene snove za kojima i dalje žale.

S obzirom na to da su tužne priče tih pojedinaca taknule cijelu ekipu koja je sudjelovala na snimanju spota, Marko i Dinko odlučili su ostvariti želje svojim glumcima i pokloniti im barem mali dio njihova sna i na taj način svima prenijeti poruku da nikada nije kasno za ostvarenje snova. Međutim, pjesma je također posvećena i svima onima koji su odustali od snova i život prihvatili onakvim kakav on ponekad i jest – nepredvidljiv.

"Toliko emocije i pozitivne energije na snimanju nismo nikada doživjeli, bilo je sve jako spontano i opušteno. Dobili smo i izvrsne reakcije od naše glumačke ekipe za pjesmu "Snovi se ipak samo sanjaju", rekli su dečki iz benda.

Frontmen Cote Marko Osmanović istaknuo je da je zapravo cijeli cilj snimanja spota bio taj da naprave nešto blisko svakom čovjeku, a kako to najbolje napraviti nego uključiti ljude koji skromno žive svoje obične živote i iz dana u dan vjeruju u bolje sutra.

Kako je kamera uhvatila svaki dio trenutka sa seta i ispričala ovu divnu ljudsku priču o borbama običnog čovjeka te to spojila s predivnom baladom "Snovi se ipak samo sanjaju", pogledajte u ovom dirljivom spotu!

Nekad je glumio mlađahnog Smitha koji je zaveo seksi Samanthu, a evo kako izgleda u 49. godini