Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

„Costa S3ngsia“ - naziv je drugog albuma izvrsnog mladog zagrebačkog rock banda S3ngs, kojeg su izdali 5. listopada 2013. godine. Zvuk koji ga, za razliku od prvijenca, obilježava je širi, raznovrsniji i melodičniji, a za to su zaslužne dodatna gitara i klavijatura koje dodaju atmosferičnost.


Pjesme se tematski protežu od ljubavnih i prijateljskih do socijalnih; prolaze kroz realnosti u kojoj živimo, ali i pozivaju na bolje sutra, zajedništvo i borbu protiv opće letargije. Brod na naslovnici albuma simbolizira nezavisnost i putovanje S3ngsa kroz sve izazove i nedaće ovih zahtjevnih vremena.

Ovo je novi domaći bend u koji ćete se ZALJUBITI!


Autor priznati akademski umjetnik iz Leipziga, klasa Von Bilderberga Klausa, metropolit, umjetnik, veliki fan S3ngsa i boem Markus Schankermann, a vizalno je osmislio Ivor Tomljanović.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Legendarne naslovnice Rolling Stonea i njihovi klonovi Slika nije dostupna Zagvozd: Povezali je sa sotonom jer sluša rock


Novi album S3ngsa možete besplatno downloadati na službenoj stranici www.s3ngs.com, a bend 3. prosinca ove godine objavjuje i spot za novi singl „Što su jutros napravile“.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook