Ne propustite

Comeback party u Aquariusu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve što je lijepo traje kratko…

Sve što je lijepo traje kratko… ili nam se barem tako čini kada je u pitanju najtoplije, najluđe i najbezbrižnije godišnje doba. Polako nas počinje hvatati ona dosadna postljetna depresija, a u glavi nam se još uvijek vrte najljepši trenuci koje smo doživjeli na vrelim obalama Jadranskog mora.

Pogledaj i ovo showbuzz Vruće, vruće... FOTO Pogledajte kako se Dan pobjede slavio na Zrću

Dok se školarci spremaju za školu, partijaneri i dalje nastavljaju partijati!

Postajemo svjesni da nas vrlo brzo čekaju obaveze zvane ispiti, posao i sve ono ostalo “dosadno” što ide uz to. Međutim, još uvijek nam se sviđaju naša osunčana tijela, temperature zraka koje su i dalje prilično visoke i na kraju krajeva činjenica koja nam neumorno šapuće kako ljeto još nije gotovo i da opravdano možemo uživati u toplim ljetnim noćima.

Na obali zagrebačkog mora – Jaruna, točnije u Aquariusu, pripremamo veliki “comeback party” za sve one kojima nije bilo dosta vrhunske zabave, dobre glazbe i vrućih ljetnih avantura.

Stoga, idemo još malo baciti mozak na pašu i zatvoriti vrata ljetu onako kako samo mi znamo. Uz najbolju atmosferu u gradu u klubu koji stoji kao "tvrđava" dobre glazbe, ukusa, provoda i zaštitni znak provoda u hrvatskoj metropoli – AQUARIUSU.

Prepuštamo vas na milost i nemilost naših DJ-a - MATRODA & SHEKO, koji će svojim vještim prstima i istančanim uhom za najbolje EDM, r’n’b i commercial hitove stvoriti pravu glazbenu idilu na floor-u i natjerati vas da plešete do iznemoglosti.
P.S. Matroda je ovog ljeta razvaljivao Zrćem, pa se nemojte iznenaditi ako i ove večeri istrese još malo pijeska iz džepova ili kojeg asa iz rukava :).

Ljeto je pri kraju. Život se vraća u Zagreb pa tako i vikend-partijanje te nova sezona, a kako bolje početi nego u subotu (06.09.) od 23h u klubu Aquarius u Zagrebu i eventu "BACK TO ZAGREB".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene